Arif Verimli'nin Müge Anlı öfkesi dinmedi! Resmen kan kustu! Tıpçı Şevki Sözen bakın ne yapmış?

Arif Verimli'nin Müge Anlı öfkesi dinmedi! Resmen kan kustu! Tıpçı Şevki Sözen bakın ne yapmış?

Müge Anlı'nın kadrosunda yer alan Prof. Dr. Arif Verimli, ani bir kararla programdan çekilmişti. Yaşadığı kötü süreçleri her defasında dile getiren Verimli'nin öfkesi bitmedi. Twitter'dan kendisine gelen bir yorum Arif Verimli'yi tekrardan sinirlendirdi. Bakın Müge Anlı ve Şevki Sözen için ne yazdı?

Yıllarca ATV ekranlarında Müge Anlı'nın kadrosunda yer alan ve ani bir kararla ayrılan Psikiyatr Arif Verimli, programda yaşadığı olayları yıllar sonra anlatmıştı. Programda mobinge maruz kaldığını ve kendi alanına diğer isimlerinde dahil olduğunu ifade eden Verimli, bu defa Twitter üzerinden kendisine yapılan bir yorum karşısında kızgınlığını dile getirdi. Bakın neler yazdı?

anli.jpg

ARİF VERİMLİ'NİN ÖFKESİ DİNMEDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllar yorumculuk yapan Arif Verimli, yaşadığı kötü durumlardan dolayı kadrodan çekilmişti. Avukat Rahmi Özkan, Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen ve Psikiyatr Arif Verimli ile her sabah ekranlara çıkan Müge Anlı'nın kadrosunda değişim yaşanmıştı. Verimli, yaşadığı üzücü durumlardan dolayı ayrılmıştı.

kovdu.jpg

ŞEVKİ SÖZEN MESAJI SİNİRLENDİRDİ

Müge Anlı ve Şevji Sözen'e olan kırgınlığını her fırsatta dile getiren Arif Verimli, bu defa Twitter üzerinden öfkesini dile getirdi. Bir takipçisi, programda Verimli'nin programda oyuna getirildiğini ve ayrılmasına neden olduğunu ifade eden bir yorum yaptı.

dugfsgs.jpeg

ARİF VERİMLİ'DEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Şevki Sözen'e dikkat çeken kişinin yorumu sonrası Verimli'den "Ben de" cevabını vererek," Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla mikrofonlar söküp attım, bıraktım, gittim. Gayet de mutluyum. Yalnız bir hekim başka bir hekimi kırmışsa arar, özür diler. Zaten dönmeyeceğim bitti. Program için değil kırgınlığım. Hatta sağolsun iyi de oldu benim için" karşılığını verdi.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Arif Verimli'ye haksızlık yapıldı mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN