Arka Sokaklar dizisinde 16 yıl sonra görülmemiş şok! Dizinin yapımcıları neye uğradığını şaşırdı

Arka Sokaklar dizisinde 16 yıl sonra görülmemiş şok! Dizinin yapımcıları neye uğradığını şaşırdı

Kanal D ekranlarında tam 16 sezondur devam eden ve reyting rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinde yer yerinden oynuyor. Türk televizyon tarihine ismini altın harflerle yazdıran Arka Sokaklar dizisi en büyük darbeyi yedi. Dizinin yapımcılarının ağzı açık kaldı. Kimse ne olduğunu anlayamadı! Bakın Arka Sokaklar dizisinde neler oluyor?

Türk televizyon tarihinin efsane dizileri arasına girmiş olan Arka Sokaklar'da çöküş başladı. 16 sezondur dolu dizgin devam eden dizide daha önce yaşanmayan şeyler oluyor. Dizinin yapımcıları neye uğradığını şaşırdı. Yenilen bu darbe kanalı harekete geçirdi. İşler çığırından çıkıyor! İşte Arka Sokaklar dizisinde yaşanan büyük çöküş...

16 SEZON SONRA BİR İLK

Arka Sokaklar dizisinin efsanevi karakterlerinden olan Mesut komiseri Şevket Çoruh'un diziden ayrılması herkesi şok etmişti. Dizide yaprak dökümünün ilk sinyali verilirken bu gerilim reytinglere de olumsuz olarak yansıdı. 16 sezon sonra bir ilki yaşıyorlar.

kmdffdfd-6.jpg

Tabi ki de bu izlenmedeki düşüşlerin en büyük sebebi Yalı Çapkını dizisinin reytinglerde büyük sıçrama yapması oldu. Cuma günü zirveye ambargo koydu. Cuma günlerinin favori dizisi Arka Sokaklar artık liderliğinin Yalı Çapkını'na teslim etti.

YAPIMCILAR ŞOK OLDU

Reytinglerde yaşanan düşüş sonrası Arka Sokaklar dizisinin yapımcıları şok oldu. Tüm kişiler kategorisinde çoğu zaman birincilik elde eden, veya ilk 3 sırada yer almayı başaran Arka Sokaklar gitti, yerine izleyici kaybı yaşayan bir dizi geldi. Arka Sokaklar dizisi 635. bölümü 28 Ekim Cuma akşamı tüm kişiler kategorisinde ancak beşinci olabildi ve ortalama reytingler elde etti. Bu reyting oranları 16 sezon boyunca görülen en düşük oranlardan birisi olarak kayıtlara geçti.

kmfdfddf-19.jpg

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE ÇÖKÜŞ DEVRİ

AB grubunda 20 birincilik elde eden ancak şu sıralar büyük düşüş yaşayan Arka Sokaklar dizisi, ABC1 grubunda da ortalamanın altında gelen reytingler ile sekizinci olabildi. Yalı Çapkını dizisinin müthiş reyting sıçraması on yedi sezondur ayakta kalan Arka Sokaklar dizisini bile sarsmaya başladı.

ŞEVKET ÇORUH NEDEN AYRILDI?

Şevket Çoruh sosyal medya hesabından "Hoşça kal Mesut" başlıklı veda yazısı kaleme aldı. İşte Şevket Çoruh'un açıklamaları:

"16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN