Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh aşka geldi! 5 yıllık eşiyle düğün yaptı

Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh aşka geldi! 5 yıllık eşiyle düğün yaptı

Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiseri olarak tanınan ünlü oyuncu Şevket Çoruh 5 yıllık evliliğinde nikah tazelemeye karar verdi. 2018 yılında sade bir törenle evlenen ve düğün yapmayan Şevket Çoruh ve Özge Turna çiftinin temsilini nikahını ise usta oyuncu Müjdat Gezen kıydı.

Ekranların en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Mesut Komiser karakteri ile gönülleri fetheden oyuncu Şevket Çoruh şimdilerde özel hayatıyla gündeme geliyor. 2018 yılında düğün yapmadan sade bir törenle Özge Turna ile hayatını birleştiren oyuncu 5 yıl sonra düğün yapmaya karar verdi.

yeni-proje-16.jpg
Turna Çoruh isminde 3 yaşında bir kızları olan çiftin temsili nikahını usta oyuncu Müjdat Gezen kıyarken, çift giriş şarkısı olarak Karadeniz şarkılarını tercih etti.

yeni-proje-15.jpg


ESKİ DİZİ ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI


İlk bölümüyle 31 Temmuz 2006 tarihinde ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi 17 sezon boyunca en çok izlenen yapımlar arasında olmayı başardı. Dizinin ilk bölümünde kadroya dahil olan ve Mesut Komiser karakterini canlandıran oyuncu Şevket Çoruh'u düğün gününde Arka Sokaklar dizisinin ekibi de yalnız bırakmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN