Armağan Çağlayan o ürünün fiyatını görünce çileden çıktı! 1 kilosu bakın kaç TL olmuş!

Armağan Çağlayan o ürünün fiyatını görünce çileden çıktı! 1 kilosu bakın kaç TL olmuş!

Youtube fenomenlerinden birisi olan Armağan Çağlayan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Yaptığı paylaşımda sivri biberin kilo fiyatını tepki gösteren Armağan Çağlayan "nutkum tutuldu" ifadeleriyle sosyal medyada paylaştı. Kilosu 60 TL olan sivri biber paylaşımı ise dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN MARKET GÜNDEMİ!

Ülkemizde meydana gelen enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte temel gıda ürünlerine ve ihtiyaç ürünlerine neredeyse her geçen gün zam gelmeye devam ediyor. Sürekli olarak gelen zamlar üzerine kısa bir süre önce paylaşım yapan Armağan Çağlayan gündemi sarstı.

Youtube platformunda videolar yayınlayan ünlü yapımcı ve sunucu olarak bilinen Armağan çağlayan yaptığı paylaşım dikkat çekti. Geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını belirterek üzücü haberi paylaşan Armağan, Youtube kanalındaki çekimleri durdurmuştu.

Artık daha sakin bir hayat yaşama kararı alırken market raflarında yer alan gıda ürünlerindeki zam küçük dilini yutturdu. Ünlü isim ise fiyatlar karşısında dikkat çeken paylaşımda bulundu.

1-010.jpg

SİVRİ BİBERİN FİYATI ŞOK ETTİ!

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Armağan Çağlayan yaptığı paylaşımlar ile her geçen gün gündeme gelmeyi başarıyor. Sürekli olarak kendinden söz ettirmeyi başaran ünlü yapımcı ve oyuncu Armağan Çağlayan, resmi Twitter hesabı üzerinden sivri biberin kilosuna dair açıklamalarda bulundu.

Sivri biberin kilosunun 60 TL olmasına isyan eden Armağan Çağlayan, "nutkum tutuldu" ifadeleriyle kendisini açıkladı. Yapılan paylaşımın üzerine kısa sürede gündem haline gelmesiyle birlikte takipçileri tarafından yorumlar kısmında meyve ve sebzelere gelen zamlar yazılmaya başlandı.

2-011.jpg

DEPREM SONRASI BELEDİYEYE BÜYÜK TEPKİ!

Armağan Çağlayan 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli, 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında İstanbul'daki evini kontrol ettirmek istemişti. Fakat aldığı karara tepki veren Armağan Çağlayan sosyal medyada gündem olmayı başardı. İstanbul'da ikamet ettiği konutun depreme dayanıklı olup olmadığını sorgulamak isteyen Çağlayan, belediyeye başvurduğunu fakat defalarca kez reddedildiği bilgisini paylaştı.

Çağalayan yaptığı açıklamada oturduğu evi kontrol etirmek için defalarca başvuruda bulunduğunu söyleyerek, "Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!' Ve kontrol ettirmeyi başaramadım" sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN