Arthur Archie Eversole kardeşi tarafından öldürüldü

Arthur Archie Eversole kardeşi tarafından öldürüldü

'We Ready' şarkısıyla tanınan rapçi Arthur Archie Eversole, 37 yaşında hayatını kaybetti. Eversole'nin kardeşi Alexander Kraus tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.

Atlantalı rapçi Arthur Archie Eversole (37), yaşamını yitirdi. DeKalb ilçe polisi, ünlü yıldızın kardeşi Alexander Kraus'un cinayet şüphesiyle gözaltına alındığını belirtti.

Associated Press'in (AP) aktardığı habere göre; Eversole, 25 Mart'ta Atlanta'nın doğusundaki bir benzin istasyonunda ateşli silah yarasıyla bulundu. Yerel bir hastaneye nakledilen ünlü rapçi, 3 Nisan'da hayatını kaybetti.

Billboard'a göre; rapçinin kardeşi Alexander Kraus, Eversole'un saldırıya uğradığı yerin yakınında bulundu. Polisin aktardığına göre, Kraus olaysız şekilde gözaltına alındı.

Eversole'un ailesi ölüm haberini doğrularken başka bir ayrıntı vermedi.

Ünlü rapçi, en çok da 2002 yılında piyasaya sunduğu 'We Ready' şarkısıyla tanınıyordu. Arthur Eversole, MLS ekiplerinden Atlanta United'ın şarkısı olan United We Conquer'e de imzasını atmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN