Antonio Banderas ile Kerem Bürsin tekrar buluştu, sosyal medyada beğeni yağdı

Antonio Banderas ile Kerem Bürsin tekrar buluştu, sosyal medyada beğeni yağdı

Kerem Bürsin, dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas ile tekrar bir araya geldi. Bürsin'i düzenlediği bir davete çağıran ve birlikte çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Banderas'a binlerce beğeni ve yorum geldi.

Oyuncu Kerem Bürsin, dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas ile bir kez daha bir araya geldi. Bürsin, geçtiğimiz ay Malaga Film Festivali'ne gittiğinde Banderas'ın başrolünde yer aldığı 'Company' müzikalini izlemiş, İspanyol aktör, çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşınca sosyal medyada gündem olmuştu.

BEĞENİ YAĞDI

Banderas, Kerem Bürsin'i bu kez de İspanya'da düzenlediği davetine çağırdı. İspanyol aktör, ilk önce eşi Nicole Banderas ve Bürsin'le karesini, Instagram hesabından paylaştı. Daha sonra Bürsin'le selfie yaptığı fotoğrafı da takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğraflara binlerce beğeni geldi.

Bürsin de Malaga'da çekilen karelere, "Ne gün ama! Ne unutulmaz bir deneyim! Antonio Banderas ve Nicole Banderas'a teşekkür ederim. Büyük bir zevkti. Tekrar görüşmek üzere" notunu yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN