Artık ağda ve cımbız derdi bitiyor! Tek damlası ayva tüylerin bile kökünü kurutuyor

Artık ağda ve cımbız derdi bitiyor! Tek damlası ayva tüylerin bile kökünü kurutuyor

Ağda ya da cımbız gibi acılı işlemlerin sonunu getirecek yöntem aslında yıllardır uygulanıyormuş. Geçmişten günümüze gelen kadınların bakım ürünleri arasında yer alan o ürün tek damlasıyla ayva tüylerinin bile kökünü kurutuyor. İşte ağda derdine son veren mucizevi ürün…

Geçmişten günümüze kadar gelen yöntemler arasında yer alan karınca yumurtası son dönemlerde oldukça popüler bir hale geldi. Karınca yumurtalarından elde edilen mucizevi yağ ile istenmeyen tüylerden ağrısız ve acısız bir şekilde kurtulabilirsiniz. Bu yöntem o kadar eskiye dayanıyor ki mısır kraliçeleri bile bu yöntemden yararlanıyordu. İşte ağda derdine son veren mucizevi ürün…

KARINCA YUMURTASI YAĞI FAYDALARI NELERDİR?

Kraliçelerinin bile kullandığı karınca yumurtası yağı ile istenmeyen tüylerden ağrısız ve Acısız bir şekilde kurtulabilirsiniz. Doğru kullanılması durumunda tüylenmeyi azaltan karınca yumurtası hayvansal yağ olarak da kadınların bakım rutinleri arasında yerini alıyor. Tüyleri kurutmasının yanı sıra cildi nemlendirme özelliği bulunan karınca yumurtası ağda gibi farklı sebeplerle ciltte oluşan kararmaların da önüne geçmektedir. Karınca yumurtası yağı ile koltuk altı, dirsek ya da cildin farklı bölgelerinde oluşan kararma problemlerini de çözebilirsiniz.

karinca-yumurtasi.jpg

KARINCA YUMURTASI YAĞI NASIL UYGULANIR?

Karınca yumurtası yağı uygulayacağınız bölgeyi iyice temizleyiniz.

Ardından Tüyleri kökünden alan bir yöntem ile bölgeyi arındırdıktan sonra cildinizdeki hassasiyetin geçmesi için yarım saat kadar bekleyiniz. Cildiniz çok hassas değilse bu süreyi kısaltabilirsiniz.

karinca-yumurtasi-yagi-nasil-kullanilir.jpg

Tüylerden temizlenen bölgeye karınca yağı yumurtası ile masaj yapınız.

Dairesel hareketlerle 10 dakika boyunca Masaj yaparak giydirdiğiniz karınca yumurtası yağı tüylerin azalmasını, daha geç çıkmasına ve zaman içerisinde de tamamen yok olmasını sağlayacaktır.

Düzenli olarak uyguladığınız bu yöntem ile lazer epilasyon gibi bir süre sonra tüylerinizin çıkmadığını fark edeceksiniz. Düzenli kullanımda bölgedeki tüylerin Daha seyrek ve cılız çıktığını fark edeceksiniz. Hem doğal hem de çok pratik olan bu yöntem ile tüyleriniz de kökten kuruyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN