Asidi kaçan gazlı içeceğinizi sakın dökmeyin! Meğer öyle bir işe yarıyormuş ki, sirkeyle karıştırınca...

Asidi kaçan gazlı içeceğinizi sakın dökmeyin! Meğer öyle bir işe yarıyormuş ki, sirkeyle karıştırınca...

Asidi kaçan içecekler direkt dökülür. Asidi kaçan gazlı içeceğinizi sakın dökmeyin! Bu bilgiyi öğrendikten sonra bir daha asidi kaçmış içecekleri dökmeyeceksiniz! Meğer öyle bir işe yarıyormuş ki, sirkeyle karıştırınca...

Asidi kaçan içecekleri içmek keyif vermez. Ve akla gelen ilk şey onu direkt lavaboya dökmek olur. Ama asidi kaçmış içeceğin kullanım alanını öğrenince çok şaşıracaksınız. Asidi kaçan içeceklerinizi dökmeden önce bu yöntemi denemeyi seçin.

Cam temizliği, günlük yaşamımızda önemli bir yer tutarken, bazen standart temizleyicilerin yetersiz kalabildiği durumlarla karşılaşabiliriz. Ancak, sıra dışı bir çözümle camları parlatmak ve zorlu lekelerden kurtulmak mümkün.

ASİTLİ İÇECEKLE CAM NASIL SİLİNİR?

en-iyi-cam-silme-suyuna-ne-konur.webp

Sirke ve gazlı içecekler, asidik özellikleri sayesinde cam yüzeyindeki zorlu lekelerle başa çıkabilir. Bu yöntemi uygulamak için bir sprey şişesine bir miktar sirke veya gazlı içecek ekleyin. Ardından, bu karışımı cam yüzeyine püskürtün. Sirke ve gazlı içecek, lekeleri çözer ve camı parlatır. Son olarak, temiz bir bez veya kağıt havlu kullanarak camı silin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN