Aslan ve Boğaları üzecek haber! (21 Ocak Cuma günlük burç yorumları)

Aslan ve Boğaları üzecek haber! (21 Ocak Cuma günlük burç yorumları)

Günlük burç yorumlarında 21Ocak Cuma günü havalar buz kesecek ama biz yüreklerimizi sıcak tutalım. Aslan ve Boğa burçları bu Cuma alacakları bir haber yüzünden hayal kırıklığı ya da moral bozukluğu yaşayabilirler. Manevi dünyanızdaki olumsuz havayı dağıtmak sizin elinizde. Boğalara kötü haber aile içinden ya da aileye yakın birinden gelebilir. Peki Koç burcu, Yengeç burcu, Terazi burcu, İkizler burcu ve diğer burçları neler bekliyor. Detaylar haberimizde...

21 Ocak Cuma günlük burç yorumlarında, Yengeç burcunun bu haftanın son Cuma gününde atacağı adımlara, görünümüne ve finansal girişimlerine ekstradan dikkat etmesi gerekiyor. Aslanlar hayatın akışına kendini bırakması gerekecek. Olayları yönetmeye kontrol altına almaya çalışmaktan vazgeçin. Bu konuda inat ederseniz hem sağlığınızda hem de işle ilgili konularda hiç beklenmedik kadersel birtakım etkilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

İşte burçların detaylı bur yorumları...

burc-kapak.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cuma günü yıldızların gözdesi olacaksınız ve görünüşe göre bu evde huzurlu bir zaman geçireceğiniz, belki de ilişkinizde romantizmin yeniden canlanacağı ve iş yerinde hiç sorun yaşamayacağınız ya da çok az sorun yaşayacağınız anlamına geliyor.

Bir başkasının bir süredir takip ettiği bir aktivite yaratıcılığınızı uyandırabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sonunda bu Cuma, bir ailevi faaliyetle ilgili uzun bir yol kat ettiğinizi ve nihayet sevinme zamanının geldiğini fark edeceksiniz.

Bunun için bir tür kutlama düzenliyor ve birçok insanı davet ediyor olabilirsiniz. Ayrıca, genellikle hoşunuza gitmese de, kutlamayı planlamaktan çok keyif alacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Görünüşe göre partnerinizin büyük bir başarısıyla ilgili haber herkese ulaşacak ve o zaman tebrikler bile alacaksınız.

Yine de, onu yeterince desteklediğinizi hissetmediğiniz için, kendinizi biraz sahtekar hissedeceksiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, sizi gerçekçi şeylere çok daha az yönlendirecek ve hayatın hedonistik yönüne çok daha fazla itecek.

Aşk hayatınızla ilgili bir aktiviteyi sürdürmeye çalışacaksınız ve hatta bazı Yengeçler daha sonra hayatlarında önemli bir yere sahip olacak biriyle tanışabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Dışarıda biraz zaman geçirmek istiyorsunuz ama beklentileriniz biraz abartılı, bu yüzden büyük olasılıkla hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

Taleplerinizi düşük tutarak bugünkü şeylerden gerçekten keyif alacaksınız. Ayrıca aileden birinin başarısıyla da gurur duyuyorsunuz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cuma günü oldukça hırslısınız ve bunu başkalarıyla etkileşime girdiğiniz gün içinde hissedeceksiniz.

Ailenizle ve arkadaşlarınızla farklı roller oynuyorsunuz ama her iki durumda da kazanabileceğiniz bir şey söz konusu olduğunda acımasızsınız. Bu acımasızlığınız partnerinize sökmeyebilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre, bu Cuma günü yaşlı bir kişiden alınan tavsiye size tahmin edebileceğinizden daha fazla yardımcı olacak ve ilk başta bu tavsiyeye uymakta isteksiz olsanız bile, sonuçlar sizi ikna edecek.

Ayrıca, devam eden bir aile meselesine daha fazla dahil olmalısınız, belki de biraz para yardımında bulunmanız gerekiyor.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yeteneklerinize güveniyorsanız, bu Cuma oldukça sorunsuz bir gün olacak, ancak en küçük bir güvensizlik belirtisinde, başkalarının da dikkat etmediğini görebilirsiniz.

İşin bu yönüne de dikkat etmelisiniz. Bazı Akrepler seçim yapmak zorunda kalacakları bir virajdalar ve şu anda bir seçim yapmak için hazır olmayabilirler.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Cuma size her şey kolay gelecek çünkü geçmişteki sıkı çalışmalarınız sonunda meyvesini veriyor. Ancak bu, hala beklemeniz gereken bazı şeyler olmadığı anlamına gelmez.

Bu Cuma evde yapılacak her türlü aktivite için harika bir gün, ancak bunları organize etmekte ve bunlara yeterince zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Doğru zamanda halletmediğiniz meseleler şimdi bir şekilde canınızı sıkacak ve bundan hiç memnun olmayacaksınız.

Başkaları sizin işle ilgili biraz takıntılı olduğunuzu düşünebilir, ancak başarılarınız görmezden gelinemeyecek. Öğleden sonra enerjinizi toplamak için dışarıda biraz zaman geçirin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Cuma çok daha eğlenceli bir şeye katılabilmek adına bir plandan vazgeçmek üzere olduğunuz için oldukça cazip bir gün olacak.

Ölçü duygusuna sahip olmanız ve her iki alternatife de objektif olarak bakmanız gerekir. Sonunda, muhtemelen kalbinizden geçeni yapacaksınız ama sonra pişman olmayacağınızdan emin olun.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Cuma hiçbir fırsatı kaçırmamak için gözlerinizi dört açıyorsunuz.

Bununla birlikte, iletişim kurduğunuz herkese karşı ne kadar dikkatli ve meraklı olursanız olun, şansınız zayıftır. Bunun sıradan bir gün olabileceğini kabul edin ve belki de kendinizi bir sonraki haftaya hazırlamak için kullanın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN