Aslanlara gergin Pazar Terazilere para uyarısı (27 Şubat Pazar günlük burç yorumları)

Aslanlara gergin Pazar Terazilere para uyarısı (27 Şubat Pazar günlük burç yorumları)

Günlük burç yorumlarında 27 Şubat Pazar günü Aslan burçları gerilim yüklü bir gün geçirebilir! Sevgili Aslanlar gerilmek için bir nedeniniz yok kendinizi boş yere hırpalamayın. Pazar günü tüm burçlar için olumlu koşullar devreye girebilir, kendimizi güvene almak isteyebiliriz! Teraziler aşırı para harcamamaya çalışsanız iyi olur zira sıfırı tüketme riskiniz var. İşte Koç burcu, Kova burcu, Yengeç burcu ve diğer burçların günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumlarında 27 Şubat Pazar günü Aslanlar ve Terazilere dikkatli olmaları konusunda önemli uyarıları yaptıktan sonra diğer burçlar için de bir şeyler söylemekte fayda var.

Koç burcu hafta sonu evinde, ailesi ve yuvanısına daha fazla vakit ayırmak, dinlenmek keyif çatmak isteyebilir.

Boğa burcunun Pazar günü iletişimi çok yüksek olacak. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız önemli planları devreye sokabilirsiniz.

İşte diğer burçların günlük burç yorumları

burclars.jpeg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Pazar öğreneceğiniz bir şey varsa, o da kesinlikle aşk hayatınızda daha sabırlı olmanız gerektiğidir.

Muhtemelen sadece iç güdülerinize uyarak sevdiğiniz kişiyi incitecek bir şey söyleyeceksiniz. Acele etmeyin ve duruma onun bakış açısından bakmaya çalışın. Belki de sadece vakti yoktur.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Pazar, uzun ve kısa seyahat çabaları için harika bir gün.

Her zamanki seyahat tarzınızda bazı değişiklikler yapmak isteyeceksiniz ama görünüşe göre bu konuda çok heyecanlı olacaksınız. Yine de bazı masraflara hazır olun çünkü yaptığınız değişiklikler oldukça maliyetli.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Pazar aklınıza gelebilecek herhangi bir yaratıcı aktiviteyi sürdürebileceksiniz, çünkü bugün herhangi bir taahhütten uzak görünüyor.

Öte yandan, bir arkadaşınızın yaşadığı duruma aktif olarak dahil olmak isteyebilirsiniz. Bazı şeyleri şu anki durumundan değiştiremeyebilirsiniz ama onlara duygusal destek sunacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yaptığınız bir seçimden oldukça eminsiniz ve bu Pazar günü bunu kutlamaya hazırlanıyorsunuz.

Ancak görünen o ki her şey beklendiği gibi değil ve eleştiriler en olası olmayan kişiden gelebilir: Sevgiliniz. Kararınızdan hiç memnun değil veya bir katkı yapmak istiyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Pazar çok gerginsiniz, ancak böyle olmanız için herhangi bir nedeniniz yok gibi görünüyor. Bu nedenle, etraftakiler bunu anlar ve soru sormaya başlarsa şaşırmayın.

Bu, kendinizi sansürlemeniz gerektiği anlamına gelmez. Sizin durumunuzda, herhangi bir eleştiriyi memnuniyetle karşılamak ve duygularınızı çekinmeden göstermeye devam etmek en iyisidir.

burc-kapak.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Pazar size disiplinin sizi gerçekte ne kadar ileriye götürebileceğini gösterecek ve eğer organize olursanız, günün çok daha fazlasını yaptığınızı fark ettiğinizde şaşıracaksınız.

Sabah saatlerinde dikkatiniz dağılabilir ve bu nedenle kendinizden çok memnun olmayabilirsiniz. Ancak öğleden sonra ilginç bir değişiklik olabilir ve kontrolü tekrar ele alabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Her türlü alışveriş için harika bir gün, ancak bütçenizi zorlamamak için ne kadar harcadığınıza dikkat edin.

Para konusunda yeterince sorumluluk almazsanız partnerinizle hararetli bir tartışmaya girme riskiniz var. Ailenizle geçirdiğiniz vakit sayesinde öğleden sonra bir miktar tatmin olacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Pazar olgunluk ve kararlılık gösterme zamanı, çünkü ilgi odağı olacak ve aileniz için bir karar vermeniz istenecek.

Yerinde karar vermek için baskı hissetmeyin çünkü karar vermek için çok zamanınız var gibi görünüyor. Bu, başkalarının saygısını kazanmak için harika bir fırsat.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Çok fazla ilgi görmek için can atıyor gibi göründüğünüz için bu Pazar günü aşk ana odak noktası olacak. Çevrenizdekiler bu ilgiyi size sunamayabilir, bu yüzden en umulmadık yerlerde ilgi çekmek adına her şeyi yapıyorsunuz.

Dışarıdan oldukça muhtaç görüneceğiniz için bazı kötü niyetli insanlar bundan faydalanabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, sevdiğiniz kişiye karşı olan bazı duygusal sorumluluklarınızın farkına varmanızı sağlayacak ve hatta gerçekten dikkatinizi vermediğiniz kayıp anları telafi etmeye çalışacaksınız.

Ancak bu konuda biraz fazla ısrarcı olabilirsiniz ve karşınızdaki kişi size biraz gücenmiş olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Pazar kişisel projeler için harika bir gün olduğundan yakın zamanda öğrendiğiniz bir şeyi uygulamaya hazır olmalısınız.

Tek tavsiye, ilgisiz faaliyetlerle zamanınızı boşa harcamayın ve sadece başarmak istediğiniz şeye odaklanın. Dikkatiniz oldukça kolay dağılıyor ki bu, kesinlikle olmasını istemediğiniz bir şey.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Hayatınızda fazla romantizm yok ve bu Pazar bunu fark edeceksiniz. Belki de bu, başka bir çift tam önünüzde aralarında ne kadar tutku olduğunu gözünüze soktuğundan oluyor.

Ama belki de sizin ilişkiniz ve onların ilişkisi arasındaki diğer farklılıklara bakmalı ve her şeyi olduğu gibi algılamamalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN