Ayaklarınız hangi ırktan geldiğinizi ele veriyor! Soy ağacı araştırmasına köklü yanıt! Sadece ayaklarınıza bakın

Ayaklarınız hangi ırktan geldiğinizi ele veriyor! Soy ağacı araştırmasına köklü yanıt! Sadece ayaklarınıza bakın

Geçmişten günümüze yolculuk yapmak hiç bu kadar ilginç olmamıştı. DNA testine gerek kalmadan hangi ırktan geldiğinizi öğrenebilirsiniz. Ayaklarınız sizi ele veriyor. Sadece bakmanız yeterli. İşte ırk çözümlemesi…

Farklı özelliklere sahip olan insan vücudu farklı kökenleri de içerisinde barındırıyor. Dünyada birbirinden farklı Irklar yer alırken yalnızca ayak şeklinize bakarak hangi ırka ait olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Soy ağacına gerek kalmadan büyük büyük dedelerinizin nereden geldiğini öğrenmeniz mümkün. Ayaklarınız gerçek ırkınızı saklamak da çok da başarılı değil. İşte ırk çözümlemesi…

SADECE AYAKLARINIZA BAKIN

İnsanlar geçmişten bugüne kadar nasıl geldiklerini araştırmaya devam ediyor. Dünyada birbirinden farklı Irklar yer alırken dünyanın farklı noktalarına yapılan göçler de yeni ırkları ortaya çıkarıyor. Dünyada kabul edilen 5 ayak şekli tüm ırkları temelini gözleri önüne seriyor. Yunan, Roma, Kelt, Alman ve Mısır olmak üzere 5 farklı ayak tipi bulunurken hangi soydan geldiğinizi öğrenmek için yalnızca ayaklarınıza bakmanız yeterli olacak.

1. ALMAN AYAK TİPİ

Baş parmağının uzun Diğer parmakların eşit hizada olduğu ayak tipine Alman ayak tipi denir. Bu ayak tipine sahip olan kişiler Açılar, Saksonlar, Franklar, Vandallar ve Vizigotlar soyundan geliyor olabilir.


En nadir görülen ayak tipleri arasında yer alan Alman ayağı uzun başparmak ve eşit hizada bulunan 4 parmaktan oluşuyor.

2. KELT AYAK ŞEKLİ

Büyük ama kısa baş parmağı seyreden ikinci ayak parmağı ve kalan ayak parmaklarını küçük serçe parmağa doğru küçülerek devam eden ayak tipine kelt ayak tipi denir.

3. YUNAN AYAK TİPİ

2 ayak parmağının Ayak baş parmağı da dahil olmak üzere diğer parmaklardan uzun olması durumuna Yunan ayak tipi adı verilir. Zeus, Poseidon, Demeter, Artemis soyundan geliyor olabilirsiniz.

4. ROMA AYAK TİPİ

İlk 3 parmağın eşit diğer ikisinin ise kısa olması durumu Roma ayak tipine işarettir. Dünya nüfusunun dörtte birinin sahip olduğu Roma ayak tipi en yaygın ayak şekilleri arasında yer alıyor.

5. MISIR AYAK TİPİ

Diğer ayak parmaklarına oranla daha uzun olan ayak baş parmağı Mısır ayak tipine işarettir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN