Balık Kova Oğlaklar Merkür depresyonuna hazır olun! İşte 21 Şubat 2023 Salı günlük burç yorumları

Balık Kova Oğlaklar Merkür depresyonuna hazır olun! İşte 21 Şubat 2023 Salı günlük burç yorumları

21 Şubat'ta burçlarda tartışmalar ve gergin anlar yaşanabilir. Merkür'ün yer değiştirmesi sonrası Kova Oğlak ve Balık burçlarında değişimler olacak. Kova ve Oğlaklar ayrılıklar yaşarken Balıkları ise sağlık sorunları saracak. İşte 21 Şubat 2023 Salı günlük burç yorumları

21 ŞUBAT 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, hayatı yoğun bir şekilde yaşadığınızdan emin olma ihtiyacı hissedeceksiniz. Doğrusu hala ciddi ve dengeli bir varlıksınız, bu nedenle bu etki bugün kolayca bir kenara bırakılabilir.

Ancak bu konuda harekete geçmek istiyorsanız, bir alışveriş çılgınlığı denemeli ve çok istediğiniz bazı ürünlerle kendinizi şımartmalısınız. Aynı zamanda içinizdeki tutkuyu uyandırmak için harika bir gündesiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün, özel hayatınıza odaklanmaya devam edeceksiniz ve hiçbir şey, zihninizi farklı şeylere takıntı yapmaktan alıkoyamayacak.

Hareketlerinizden, düşünme şeklinize ve vücudunuza kadar her şeyi aşırı derecede analiz etme eğilimindesiniz. Ve bulacağınız birçok hata olacak. Kendinize bu kadar kaba davranmamalı ve iyi taraflarınızı da görmelisiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kenarda bir yerde durup ilişkiniz üzerine düşünme ihtiyacı hissediyorsunuz. İlişkinizin gideceği yönü analiz etmek ve belki de o kaybolan tutkuyu yeniden canlandırmak için harika bir zamanınız var.

Partnerinize tamamen mesafeli davranmayın ve onu düşünme sürecinize dahil etmeye çalışın, böylece kendisini dışlanmış ve ihmal edilmiş hissetmez ve bu nedenle istenmeyen bir çatışma yaratmaz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün arkadaşlarınızla vakit geçirmek istiyorsunuz; belki bir toplantı ya da bir tür kutlama planlayabilirsiz.

Bu dürtülere göre hareket etmeniz sizin için harika olacaktır çünkü sevdiğiniz insanlarla zaman geçirmeyi ve bir süreliğine işten uzaklaşmak sizi canlandıracak. Bugünün tadını çıkarın ve ardından başka bir buluşma için planlar yapın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün, önemli bir toplantıya katılma şansınız olabilir. Konuşanlardan biri olmayabilirsiniz ama kesinlikle gizemli ve çekicisiniz.

Temas kurduğunuz herkes kesinlikle ne kadar çekici olduğunuzu fark edecek. Daha sonra tekrar irtibata geçebilmek adına onlarla bağlantı oluşturmak için bu cazibenizden yararlanın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakın gelecek için planlarınızı yeniden gözden geçirebilir ya da kendinizi geliştirmek adına bir şeyler yapmak için biraz zaman ayırabilirsiniz.

Ufkunuzu genişletmek için gürültüden biraz uzaklaşmak istiyorsunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün tanışacağınız herkese oldukça çekici görüneceksiniz, ancak tüm bunlar sadece görünüşte. Çünkü derinlerde bir yerde, bugün temasa geçtiğiniz herkesin niyeti konusunda temkinli davranma eğilimindesiniz.

Bugün çok sezgisel olduğunuz söyleniyor, bu yüzden önemli bir şey yapmadan önce duygularınızın sesini dinleyin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kendinizi sevdiğiniz bir şeye kaptırarak ölçüyü kaçırmaktan kaçınmalısınız. Bu, sevdiğiniz ama sağlığınıza zarar verdiğini bildiğiniz bir alışkanlık, hatta bir şeyler satın alma hastalığınız bile olabilir.

Acele etmeyin ve şımarık bir çocuk gibi davranmayın çünkü sonunda yaptıklarınızın sonuçlarına katlanmak zorunda kalan tek kişi siz olacaksınız. Bu yüzden bugün arzularınıza gem vurun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün aşırı yemek yemek, içmek veya sigara içmek gibi sağlığınızla ilgili aşırılıklardan kaçınmalısınız.

Sadece sorumlu davranmakla kalmayıp, aynı zamanda yaşam tarzınızın sağlığınızı nasıl etkilediğini düşünmek ve daha sağlıklı yaşamak adına hangi önlemleri alabileceğinizi görmek için de iyi bir günde olabilirsiniz. Aslında bunlardan kolayca kurtulabilirsiniz, öyleyse neden bu kötü alışkanlıkların bazılarından vazgeçmiyorsunuz?

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün kendinizi çok duygusal hissediyor olabilirsiniz. Bu, karamsar Oğlaklar için şaşırtıcı bir haber olmayabilir, ancak ruh halinizin bugünkü durumunu görmek önemli.

Biraz çocukça ve pervasızca davranma eğilimindesiniz ve bu tutum, ilginizi çeken eğlenceli fırsatlar yaratmak yerine başınızı belaya sokabilir. Bu nedenle, kendi yaşınıza göre hareket edin ve sizi gerçekten mutlu eden ve eğlendiren şeyi bulun.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün, basit toplantılardan veya kutlamalardan ve hatta herhangi bir aile toplantısından kaçınmanız sizin için muhtemelen en iyisi.

En basit eleştiride bile çatışma ve anlaşmazlık çıkabilir. Böyle bir atışmada kendinizi tutamayabilirsiniz çünkü muhtemelen kendi sorunlarınızı biriktirdiniz ve patlamaya hazırsınız. O yüzden sakin olmaya çalışın!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün oldukça ilginç bir gün geçirmelisiniz. Ve ne olacağını değil, daha çok nasıl davranacağınız üzerine düşünmelisiniz.

Bugün hayatınızda olağandışı bir olay yok ama muhtemelen kendinizi enerji dolu ve dünyayı fethetmeye hazır hissediyorsunuz. Bu iyimser tavrınız, kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak ve bugün önünüze çıkan her şeyin üstesinden güvenle geleceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN