Bayramdan önce toplu para arayanlar o bankaya koşacak! 3 ay tek kuruş ödemek yok: 100.000 TL bir anda cebinize uçacak

Bayramdan önce toplu para arayanlar o bankaya koşacak! 3 ay tek kuruş ödemek yok: 100.000 TL bir anda cebinize uçacak

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bankadan emekli maaşı alanlara özel kampanyaya adım attığını açıkladı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, TEB emekli kredisi koşulları ve başvuru bilgileri hakkında bilgilendirildi. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

TEB, deneyimlerini yönetimi aracılığıyla müşterilerine kazandırdığı emekliler için özel kredi kampanyası başlatmıştır. Kampanya kapsamında emeklilere bankada 3 ay vadeli 100.000 Türk Lirası kredi imkanı sunuluyor. Ancak bu promosyondan yararlanmak isteyenlerin belirli şartları sağlaması gerekmektedir.

TEB emekli kredisi başvurusu için TEB şubelerinden veya internet bankasından başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru yapmak için bir kimlik belgesine, bir emeklilik belgesine ve gelir belgesine ihtiyacınız vardır.

TEB emekli kredisi kampanyasının amacı, emeklilere uygun faiz oranları ve ödeme vadeleri sunarak ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere yardımcı olmaktır.

teb kampanya

TEB BANKASI EMEKLİLERE NE KADAR KREDİ VERİYOR?

TEB, emekli maaşı taşıyan veya bankadan alan müşterilerine yeni bir kredi seçeneği sunuyor. Yayına göre müşteriler temsilciliğe gitmeden dijital ortam üzerinden kolayca başvuru yapabilecek.

Kredi seçeneği 3 ay gecikmeli olarak sunuluyor. Ancak, kredilerin ertelenmiş faizi ilk ödemeye eklenir. Faiz oranları ve vade, müşterinin kredi notuna göre belirlenir ve genellikle kefil ve ek evrak şartı aranmaz.

Bu kredi seçeneği TEB emekli maaşı alan veya taşıyan müşteriler tarafından kullanılabilir. TEB, 100.000 Türk Lirası üzeri kredilerde 12 ay, 50.000-100.000 Türk Lirası arası kredilerde 24 ay, 50.000 Türk Lirasına kadar kredilerde 36 ay vade imkanı sunmaktadır. Ancak vade ve faiz oranları müşterinin kredi notuna göre değişebilmektedir.

TEB'in yeni emekli kredisi seçeneği hakkında daha detaylı bilgi için müşterilerin bankanın resmi internet sitesini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

TEB EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli kredisi başvurusunda bulunanların bankanın ilk müşterisi olmasını istiyor. Bu nedenle TEB'in maaşlı müşterisi değilseniz emekli maaşınızı bankaya havale etmeniz gerekmektedir. Banka, diğer bankalar gibi emeklilere ayrıcalıklı ödemeler yapıyor.

Emekli maaşınızı TEB'e devrettiyseniz aşağıdaki şekillerde emekli kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz:

• fiziksel olarak TEB şubelerine gitmek,

• Çevrimiçi ve telefon bankacılığı hizmetleri

• CEPTETEB uygulaması aracılığıyla.

TEB müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. TEB, avantajlı vade ve faiz oranlarıyla emekli kredisi sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN