Belediyelere ilkokul mezunu personel alımı duyuruldu! Şartlara uyanlar 8500 TL maaş ile hemen işe başlayacak!

Belediyelere ilkokul mezunu personel alımı duyuruldu! Şartlara uyanlar 8500 TL maaş ile hemen işe başlayacak!

Şubat ayında Gaziantep'te yüzlerce personel işe alınacak! Şarlara uygun olan vatandaşlar 8500 TL maaş ile direkt olarak işe alınacak. Minimum ilkokul mezunu olunması gerekiyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te Şubat ayında en az ilkokul mezunu olan çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek ve başvurular online olarak kabul edilmeye devam ediyor. 

GAZİANTEP'TE ŞUBAT AYINDA PERSONEL ALIMLARI YAPILIYOR! 

Gaziantep'te iş arayanlara yeni bir haber daha geldi. Şubat ayında Gaziantep'te çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek. Kariyer Platformu ve Türkiye İş Kurumu tarafından farklı alanlarda personel alımları gerçekleştirilecek. Başvurular online olarak kabul edilmektedir. 

 

İŞKUR

 

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK!

Gaziantep'in Büyükşehir olması ve birçok insanın iş araması nedeniyle, özellikle iş arayan insanlara Şubat ayında yeni alımların yapılacağının belirtilmesi gerekiyor. 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren, Türkiye İş Kurumu tarafından çok sayıda yeni personel alımı ilanı yayınlandı. İlanların tamamı Gaziantep'te istihdam edilecek işlerden oluşmaktadır. En az ilkokul mezunu olanların Şubat ayına ait personel alım ilanlarını detaylı bir şekilde görebilecekleri Kariyer Platformu ve Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda yeni personel alımı ilanı yayınlandı. 

 

KARİYER PLATFORMU VE TÜRKİYE İŞ KURUMU PLATFORMLARINI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ!

İş arayanların başvurularının kabul edildiği online platformlar üzerinden, bu Şubat ayında yapılacak olan personel alımları ile alakalı bilgileri öğrenebilirler. Gaziantep'te Şubat ayında büyük bir personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar ile alakalı detayların yayınlandığı Kariyer Platformu ve Türkiye İş Kurumu üzerinden alımlara katılmak isteyenlerin başvurularının kabul edildiğine dikkat çekmekte fayda var. İş arayanların bu fırsatı kullanarak Şubat ayında alımlardan yararlanmaları öngörülmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN