"Beni kınamayın" dedi iğrenç ilişkiyi itiraf etti! Esra Ezmeci küplere bindi! Kocamın abisiyle...

"Beni kınamayın" dedi iğrenç ilişkiyi itiraf etti! Esra Ezmeci küplere bindi! Kocamın abisiyle...

Instagram hesabından yayınladığı itiraflarla konuşulan Esra Ezmeci, paylaşımlarına devam ediyor. İlişkilerde ne yapılması gerektiğini yöntemlerle veren Ezmeci'ye gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Kocasının abisiyle ilişki yaşayan kadın bakın neler yazdı?

Türkiye'nin en çok konuşulan ismi Esra Ezmeci, yine adından bahsettirdi. Cinsel içerikli itirafları yayınlayan Ezmeci, kadın takipçisinden gelen bir itiraf karşısında şaşırdı. Aldatma olayını itiraf eden kadın bakın ne dedi?

esarezmeci.jpg

"KOCAMI ABİSİYLE ALDATIYORUM"

Kadın takipçisi eşini aldattığını itiraf ederek Esra Ezmeci'ye, "Beni kınamayın. Kocamı abisiyle aldatıyorum. Bir çocuğum ondan ama karısından kıskanıyorum onu" yazdı. Bu itirafı duyanlar sinirlerine hakim olamazken Esra Ezmeci'den ise ilginç bir yanıt geldi.

abisi.jpg

ESRA EZMECİ'DEN SERT TEPKİ

Ezmeci, kocasını abisiyle aldatan kadına, "Böyle bir ilişki dinamiğinin sonuçları travmatik olabilir. Lütfen bir şekilde bu durumu durdurun" diyerek takipçisine tepki verdi. Siz bu tarz paylaşımların yapılmasını doğru buluyor musunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN