Beni pavyondan kurtarın diyerek ağladı! Herkes Dilberi akım yaptı ama... Esra Erol'dan yardım isteyen kadın hikayesiyle üzdü

Beni pavyondan kurtarın diyerek ağladı! Herkes Dilberi akım yaptı ama... Esra Erol'dan yardım isteyen kadın hikayesiyle üzdü

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı 'Esra Erol'da'nın her bölümü ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Her hafta farklı konukların yer aldığı programa son olarak katılan 18 yaşındaki Seda Nur damga vurdu. Pavyonda çalıştığını söyleyen Seda Nur'un hayat hikayesi ise yürekleri burktu. 8 yaşındayken kendisini terk eden annesini bulmak için Esra Erol'dan yardım isteyen genç kadın, anlattıklarıyla herkesi hüzne boğdu.

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da gündemde ses getirmeye devam ediyor. Türkiye'nin yakından takip ettiği programa pavyonda çalıştığını söyleyen 18 yaşındaki Seda Nur katıldı. Henüz 8 yaşındayken annesi tarafından terk edilen Seda Nur, sevilen sunucu Esra Erol ve ekibinden annesinin bulması için yardım istedi.

esrag.jpg

"16 YAŞINDAYKEN 40 YAŞINDA BİR ADAMLA EVLENDİRİLDİM"

Sıcak bir yuvaya hasret kaldığını dile getiren Seda Nur 'Orada ölmek istemiyorum' diyerek gözyaşları içinde hayat hikayesini anlattı. Seda Nur annesinin onları terk etmesinin ardından babasının başka bir kadınla evlendiğini ve üvey annelerinin onları asla istemediğini dile getirdi. Nur, ''Babam evlendi. Evlendiği kadın bizi kendi çocuğu gibi görmedi. 16 yaşında 40 yaşındaki bir adamla evlendirildim. Üvey annenin baskısından mecburdum.'' dedi.

seda-nur.jpg

"BEN O YAŞLI ADAMLARIN YANINDA OTURMAK ZORUNDA MIYIM?"

Seda Nur "Boşandıktan sonra bir ay daha o evde kaldım. 18 yaşındayım. Pavyonda çalışıyorum. Niye? Ben o yaşlı adamların yanında oturmak zorunda mıyım? Ben bunların hiçbirini hak etmedim. Beni bu duruma getiren annem ve babam." dedi.

anne.jpg

ANNESİ GÖRÜŞMEK İSTEMEDİ

Esra Erol ve ekibi Seda Nur'u 8 yaşındayken terk eden annesi Songül'ün buldu, fakat annesi kızı Seda Nur ile görüşmek istemedi. Bunu öğrenen Seda Nur ise 'Ben istedim ki düzenli bir hayatım. Sıcak bir yuvam olsun. Biraz sevgi göreyim istedim. Hiç mi vicdanın yok.' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN