Bergen'in katili hak talebinde bulundu: İznim olmadan kimse film çekemez

Bergen'in katili hak talebinde bulundu: İznim olmadan kimse film çekemez

1980'li yıllara damgasını vuran Bergen'i öldüren Halis Serbest, ünlü sanatçının hayatını anlatan film için hak talebinde bulundu: İznim olmadan Bergen filmini kimse çekemez.

1980'li yıllara hem şarkıları hem de fırtınalı özel hayatı ile damga vuran Bergen'in yüzüne önce kezzap atıp sonra öldüren Halis Serbest, Bergen'in hayatının anlatıldığı film için hak talep etti.

Magazinkolik'in haberine göre, Bergen filmini çekmeye hazırlanan yapımcı Mine Şengöz'e seslenen Serbest, “Bu filmi çekmek için kime sorup kimden izin aldılar? Benim iznim olmadan kimse bu filmi çekemez" diye sordu.

bergen.jpg

"SİZ KİMDEN İCAZET ALDINIZ?"

Serbest, şunları kaydetti: "Bu zamana kadar evliliğim ve çirkin sonucunun nedenini kimseyle konuşmadım. Karşılıklı acılar çektik. Kimse bilmez evin içinde neler yaşandığını. Bu nedenle filmcilere sesleniyorum; yalan yanlış bilgilerle ve ajitasyonla süsleyeceğiniz filmden vazgeçin. Siz kimden icazet aldınız?

"CEZAMI ÇEKTİM, KİMSE BENİ SORGULAYAMAZ"

Rahmetli Belgin, Bergen olmadan evvel neredeydiniz? Bergen'in ve benim yaşadığım sancılı ilişkiye bu filmi çekmek isteyen Mine Şengöz şahit mi olmuş? Ben mahkemede hakim ve savcı tarafından sorgulandım ve cezamı çektim. Bu nedenle kimse beni sorgulayamaz. Kafanıza göre yazdığınız filmle toplum nezdinde kimseyi alaşağı edemeyeceksiniz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN