Bergen'den ilk fragman yayında: Önümüzdeki yıl gösterime giriyor

Bergen'den ilk fragman yayında: Önümüzdeki yıl gösterime giriyor

'Acıların kadını' olarak bilinen Bergen'in yaşamı film oluyor. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı filmde Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Ali Seçkiner, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin rol alıyor. Önümüzdeki yıl gösterime girecek olan filmin ilk fragmanı yayınlandı.

‘Acıların kadını’ lakaplı şarkıcı Bergen’in hayat hikayesini anlatan, Farah Zeynep Abdullah’ın başrolde olduğu aynı isimli filmden ilk fragman yayınlandı. Farah Zeynep Abdullah'ın kişisel Twitter hesabından yayınladığı fragman şöyle:

Abdullah'ın eski eşi Halis Serbest şarkıcıyı yüzüne kezzap dökerek yakmasının ardından 1989’da öldürülen Bergen'in hayatını konu alan filmde Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Ali Seçkiner, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin’in rol alıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL GÖSTERİMDE

Orchestra Content’in yapımcısı olduğu filmin yönetmen koltuğunda Caner Alper ve Mehmet Binay var. Filmin senaryosunu ise Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz kaleme aldı.

Filmin önümüzdeki yılın başında gösterime girmesi planlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN