Bergen filminin başrolünü Farah Zeynep Abdullah oynayacak

Bergen filminin başrolünü Farah Zeynep Abdullah oynayacak

Acıların Kadını olarak tanınan şarkıcı Bergen'in dramatik hayat hikayesinin filme aktarılacağı projede başrolü Farah Zeynep Abdullah oynayacak.

Serenay Sarıkaya'nın iş programı nedeniyle yeterli zaman bulamaması nedeniyle rol almadığı 'Bergen' filminde Farah Zeynep Abdullah başrolde yer alacak.

Ünlü oyuncu, Bergen'i canlandıracağını sosyal medya hesaplarından ilan etti. Film, Şubat 2022'de sinemaseverlerle buluşacak.

farah-zeynep-abdullah.jpg

'Acıların Kadını' olarak anılan ve önce yüzüne kezzap atılan sonrasında da öldürülen şarkıcı Bergen’in hayatının anlatılacağı filmde başrol Farah Zeynep Abdullah'ın oldu.

Serenay Sarıkaya'nın zamanlaması uymadığı için 'Bergen'de yer alamayacağını açıklamasının ardından Farah Zeynep Abdullah, (31) teklifi kabul etti. Abdullah, Bergen'in fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, yeni projesini duyurdu.

serenay-sarikaya.jpg

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından zamanlaması uymadığı için "Bergen" filminde yer alamayacağını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN