Dayı filmi ne zaman vizyona girecek? Konusu ne, oyuncuları kimler?

Dayı filmi ne zaman vizyona girecek? Konusu ne, oyuncuları kimler?

2019 yılında ilk fragmanı yayınlanan fakat koronavirüs salgını nedeniyle gösterime giremeyen 'Dayı filminin yeni vizyon tarihi belli oldu. 'Ezel' dizisinde 'Ramiz Dayı' karakterinin gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar'ın başrolde yer aldığı 'Dayı' filmi, 19 Kasım 2021 Cuma günü yurt genelinde sinema salonlarında gösterilecek. İşte, Dayı filmi künyesi...

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın hapishanede bulunduğu dönemden yola çıkarak senaryosunu kaleme aldığı 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi' filminin çekimleri Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul'da yapıldı. 2020 yılında kovid-19 salgını nedeniyle aksaklığa uğrayan filmin çekimleri 6 hafta sürdü. 20 milyon TL bütçeli filmin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim bulunuyor.

DAYI FİLMİ 1. FRAGMAN

DAYI FİLMİ KONUSU NE?

2008 yılında ekranlara gelen Ezel dizisinde, Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Dayı' lakaplı Ramiz Karaeski'nin gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi', adil ve sevilen bir kabadayının hikayesini anlatılacak.

Ufuk Bayraktar'ın Ezel dizisinde oynadığı 'Ramiz Dayı' karakterinin sinema macerası olup olmadığı, dizinin hayranlarında merak uyandırmıştı. Fakat 'Dayı' filminin Ramiz Karaeski'nin hikayesinden bağımsız bir yapım olduğu açıklandı.

DAYI FİLMİ NE ZAMAN GÖZTERİME GİRECEK?

Kasım 2019'da yayınlanan tanıtım videosuyla ilgi çeken 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi' filmi, 19 Kasım 2021 Cuma günü vizyona girecek ve CGV Mars dağıtımcılığında sinemaseverlerle buluşacak. Daha önce gösterim tarihi 2020 olarak duyurulan film, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti.

DAYI FİLMİ 2. FRAGMAN

DAYI FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Ubay Film, Zyef Film, Insignia'nın yapımcısı olduğu, Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'ün senaryosunu kaleme aldığı, Uğur Bayraktar'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi' filminin oyuncu kadrosunda; Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket, Turgut Tunçalp, Timur Ölkebaş, Ümit Çırak, Banu Fotocan, Murat Akkoyunlu, Efe Cevahir Bayraktar, Kadir Toprak Karaman, Zafer Şahin, Cem Kurtoğlu, Tunahan Dil gibi isimler yer alıyor.

DAYI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ezel dizisiyle adını duyuran oyuncu Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nin çekimleri Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul'da çekildi. 20 milyon TL ile bütçeli film 6 haftada tamamlandı.

DAYI FİLMİ AFİŞİ

4005085-png-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN