Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim'den ilk fragman yayınlandı

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim'den ilk fragman yayınlandı

Ünlü aktör Bryan Cranston'ın başrolünde yer aldığı 'Your Honor' dizisinin Türkiye versiyonu olan 'Hakim'in ilk fragmanı yayınlandı. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı dizi ATV'de ekrana gelecek.

'Breaking Bad' dizisiyle tanınan Emmy ödüllü aktör Bryan Cranston'ın başrolünde yer aldığı ABD yapımı 'Your Honor' dizisi, 'Hakim' adıyla Türkiye'ye uyarlandı. Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Erkan Tunç'un üstendiği dizinin uyarlama senaryosunu ise Yılmaz Şahin üstleniyor.

Orijinal dizide, oğlu bir trafik kazasına karışan ve birinin ölümüne sebep olan bir hakimin oğlunu kurtarma çabası ve düştüğü ikilem anlatılıyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in üstlendiği dizinin merak edilen ilk fragmanı da izleyiciyle buluştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN