Erdal Beşikçioğlu ekranlara geri dönüyor

Erdal Beşikçioğlu ekranlara geri dönüyor

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dünya çapında yankı uyandıran Your Honor dizisinin Türkiye versiyonu olan Hakim ile ekranlara geri dönüyor.

Breaking Bad dizisiyle tanınan Emmy ödüllü oyuncu Bryan Cranston’ın başrolünde yer aldığı “Your Honor” dizisi “Hakim” adıyla Türkiye’ye uyarlandı. Dizide başrolü Erdal Beşikçioğlu canlandıracak.

HAKİM DİZİSİ KONUSU

Orijinal dizide, oğlu bir trafik kazasına karışan ve birinin ölümüne sebep olan Yargıç’ın oğlunu kurtarma çabası ve düştüğü ikilem anlatılıyor. Dizinin yerli versiyonunda da bir hakimin aynı şeyleri yaşaması bekleniyor.

Yapımcılığını Limon Film’in, yönetmenliğini Erkan Tunç’un üstendiği, uyarlama senaryosunu Yılmaz Şahin üstleniyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in üstlendiği dizi, insanların kendilerini sorgulayacağı, adalet ile vicdanı arasına sıkışan bir hakimin neler yapabileceğini anlatacak yeni dizi heyecanlı anlarıyla da dikkat çekecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN