Bilmenizde fayda var! İşte tüm burçların kara listesi...

Bilmenizde fayda var!  İşte tüm burçların kara listesi...

Tüm insanlar bir hatadan sonra ikinci bir şansı hak eder, ancak her burcun asla affetmeyecekleri kendi suistimal "kara listesine" sahip olduğu ortaya çıktı. İşte her burcun asla affetmezler listesi:

KOÇ BURCU

Bu Burç'un temsilcileri, ilerlemelerini engellerseniz sizi asla affetmez. Ve Koç için "öncesi" oldukça gevşek bir kavramdır. Bu nedenle öncesi ile ilgilenmezler. Koçlara neyi ve nasıl yapılacaklarını hiç söylememek en iyisidir, çünkü kendileri liderlik etmede çok iyidirler.

BOĞA BURCU

Bu Burç, elde ettiği faydalardan mahrum bırakırsanız sizi affetmeyecektir. Ve sonuca ulaşmak için uzun ve sıkı çalıştığı, hayatını tuğla tuğla inşa ettiği için, kendi çıkarlarının kesilmesine tahammül edemezler. Aynı zamanda mesele sadece maddiyat değil. Örneğin, Boğa'ya olan sevgisiniz azalırsa onu da affetmezler.

İKİZLER BURCU

Ancak İkizler, sosyal çevrelerinin herhangi bir şekilde sınırlandırılmasından dolayı sizi asla affetmeyecektir. Ayrıca, sözünün kesilmesinden nefret ederler ve bunu kötüye kullanırsanız, bu Burç için kolayca 1 numaralı düşman olabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sormadan iç dünyalarına girerseniz, Yengeçler asla affetmezler. Üstelik zamanı geldiğinde ve yeterince yaklaştığınızda, onlar size kolayca açılacaklar, bu yüzden itmeyin.
Ve açıldıklarında, onları tüm dikkatinizle dinlediğinizden emin olun, aksi takdirde düşman olursunuz.

ASLAN BURCU

Onlara hayran kalmazsanız Aslanlar asla affetmez. Mesele şu ki, değerlerinin tanınması onlar için hava veya su kadar önemlidir. Eleştirildiklerinde kelimenin tam anlamıyla acı çekiyorlar.

Ama bir yandan da alkışlandıkları, övüldükleri ve beğenildikleri anda adeta zımba gibi oluyorlar.

BAŞAK BURCU

Bu Burç, özellikle işlerinde karışıklığı affedemez . Ayrıca, tüm işlerinde karışıklığı sevmezler. Ancak yine de işleri Başak'ın bilmediği bir şekilde düzene sokarsanız, gelişmek için küçük bir şansınız olacak.

TERAZİ BURCU

Teraziler uyumu sever ve onu yok etmeye çalışan herkesten fiziksel olarak nefret eder. Dahası, kesinlikle her şeyde uyum görebilirler. Ve görmedikleri yerde, kesinlikle kendileri uyum getireceklerdir.

İç dünyaları sakin ve dengelidir ve gerçek bir fırtına ve depremi aynı anda yaşamak istemiyorsanız bu kırılgan dengeyi bozmamak daha iyidir.

AKREP BURCU

Zodyakın bu işareti ihaneti asla affetmez ve hem de ihanetin her türüne tahamülleri yoktur. Bu sadece aşk ilişkileri için değil, aynı zamanda arkadaşlıklar, iş, aile ve Akrep'in haklı olarak kendisine ait olduğunu düşündüğü her şey için de geçerlidir. Akrep sadakati de ödüllendirmeyi bilir.

YAY BURCU

Yay burcuları, amaçlarına ulaşmalarını engellediyseniz sizi asla affetmezler. Ve hedeflerini kendileri belirledikleri için, yollarına yanlışlıkla çıkmamak için her zaman tetikte olmalısınız. Ne de olsa, bir okçuyu gücendirmek hayatınızdaki en akıllıca hareket değildir.

OĞLAK BURCU

Bu Burç'un temsilcileri, küçümseme dışında her şeyi affedebilir. Oğlaklar, herhangi bir düşüşten sonra ayağa kalkabilir ve aynı zamanda "kendilerini" ayakta da tutabilir. Ancak bunun için takdir edilmeleri ve saygı duyulmaları gerekir.

KOVA BURCU

Ancak Kova, özgürlüğünün herhangi bir şekilde kısıtlanmasından dolayı sizi asla affetmeyecektir. "Oraya gitme", "Bunu yapma", "Bu kişiyle konuşma" dendiğinde kova burcu söylenenin tam tersini yapar.

Bunun yanı sıra, onu yönetmeye çalıştığınızda sizi sosyal çevresinden dışlayacaktır.

BALIK BURCU

Ve bu Burç en şaşırtıcı olanıdır, çünkü size yardım etmesine izin vermezseniz sizi affetmeyecektir. Balık burcuna yakın olanlar için her zaman ve her şeyde onların yardımını kabul etmek daha iyidir.

Aynı zamanda kesinlikle içtenlikle yardımcı olurlar ve asla karşılık beklemezler.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN