Ürkütücü bıçak testi: Cinayet aletini 10 saniye de bulabilecek misiniz?

Ürkütücü bıçak testi: Cinayet aletini 10 saniye de bulabilecek misiniz?

Bir cinayet işlendi ve katil cinayette kullandığı bıçağı acele bir şekilde diğer bıçakların arasına koydu. Katil o kadar paniklemişti ki cinayeti işlediği bıçağı yerine yerleştiremedi. Sizden bıçak dizilerinin arasında farklı olan bıçağı bulmanızı istiyoruz.

YÜZLERCE BIÇAĞIN ARASINDA BİRİSİ FARKLI

Bugünkü harika zeka yarışmasında, resimde 100'lerce bıçak var ama bir bıçak diğerinden biraz farklı. Göreviniz farklı olan bıçağı bulmak. Yalnız bu mücadeleyi kazanmak için sadece 10 saniyeniz var.

FARKLI BIÇAK BİR CİNAYETTE KULLANILDI

Çoğu zaman, Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarında bu türlü zeka bulmacaları paylaşılıyor. Genellikle resimdeki garip görüntüyü tespit etmemiz gerekir. Bu bıçak testinde de bir katil cinayette kullandığı bıçağı yerine tam olarak yerleştirmeden olay yerinden ayrılmak zorunda kaldı.

Şimdi sizden istenen resimde gördüğünüz bıçaklar arasında farklı olanı bıçağı bulmanızdır.

Zeka oyunları görüntüleri çok ilginç ve çözmesi eğlencelidir. Bazı zeka oyunlarının zorluğu, insanın sezgilerindeki belirli bir derecede yanılgıya bağlıdır. Bu meydan okumaya şimdi başlayacağız ve verilen süre içinde çözümü bulabilmeniz için bu resme yakından bakmanız tavsiye ediliyor.

10 saniyede tek bıçağı bulmalısın ve zamanın şimdi başlıyor .

bicak.jpg

BIÇAĞI HALA BULAMADIYSANIZ BİR İPUCU VERELİM

İpucu: Tek Bıçak resmin 3., 4. veya 5. satırındadır.

Şimdi kesin olarak, farklı bıçağı görmüş olmalısın. Cevabınız evet ise, o zaman bir dahisiniz ve bu mücadelenin galibisiniz. İpucundan sonra bile fark edemeyen okuyucular hayal kırıklığına uğramasın, çözümünü aşağıdaki resimde veriyoruz.

bicak-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN