En iyi dikkat ölçen zeka testi: 10 saniye de aptal mısın dahi misin öğreneceksin

En iyi dikkat ölçen zeka testi: 10 saniye de aptal mısın dahi misin öğreneceksin

İşyerinde ya da evinizde işlerinize bir parça ara verip bir bardak çay eşliğinde mola vermeye hazırlanıyorsanız sizlere hem eğlenceli hem de beyninizi çalıştıracak bir optik illüzyon bulmacası çözmeye davet ediyoruz. İşte kaliteli zaman geçirmenize destek olacak arı bulmacası haydi çözmeye başlayın ...

ÇİÇEKLERİN ARASINDAKİ ARIYI 10 SANİYE DE BULABİLECEK MİSİN?

Optik illüzyonlar ilginç bir meydan okumadır. Bugün sizler için hazırladığımız optik illüzyon testinde birçok sarı renkli çiçeğin olduğu bir çiftlik görüntüsü var. Senin görevin aralarındaki gizli arıyı bulmaktır. Bu zorlu ve dikkat gerektiren sorunun çözümünü bulmak için sadece 10 saniyeniz var.

GÖZLEM BECERİNİZİ TEST EDEBİLİRSİNİZ

Optik İllüzyon resimleriyle ilgili en ilginç şey, cevaplarının görüntünün içinde bir yerde gizli olmasıdır. Yanıt gözünüzün önünde dururken siz ona odaklanamaz ve sizden isteneni bulmakta zorlanırsınız. Unutmayın ki optik İllüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur.

Bu yeni optik illüzyon sorusunda , birçok hayvan var ve hayvanların arasında çiçeklerin bulunduğu bir çiftliğin görüntüsü var. Resimdeki nesnelerin arasındaki gizli arıyı bulmak için görüntüye konsantre bir şekilde bakın.

Hadi bu mücadeleye başlayalım ama arıyı kendi başına bulman gerektiğini unutma. Gizli arıyı verilen sürede bulursanız, bu mücadelenin galibi olacaksınız.

HAYDİ ARIYI BULMAYA HAZIR MISINIZ?

Şimdi bu meydan okumaya hazır mısın?

ari1.jpg

ARIYI BULMAKTA ZORLANIYORSANIZ İPUCU İSTER MİSİNİZ?

İpucu: Arı, görüntünün üst ve sol tarafındadır.

Bu görüntüdeki arıyı bulan dahilerdensiniz sizleri çok tebrik ediyoruz. Bu zor optik illüzyon yarışmasının şampiyonu sizsiniz. Hala arıyı bulmaya çalışanlardansanız üzülmeyin ve kendinizi daha fazla yorarak strese girmeyin. Bu resimli bulmacanın aşağıdaki görselde cevabını görebilirsiniz. Umarız bu meydan okumadan keyif almışsınızdır.

ari2.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN