Akıllı insanları bile çıldırtan optik yanılsama: 10 saniye de patates kızartmasını bulan çıkmadı

Akıllı insanları bile çıldırtan optik yanılsama: 10 saniye de patates  kızartmasını bulan çıkmadı

Biraz işi zorlaştırmaya ne dersiniz? Size sunduğumuz bu resimde tüm eşyalar içi içe geçmiş durumda. Ve siz son derece açsınız. Vazifeniz 10 saniye de bir paket patates kızartmasını bulmak. Yoksa aç kalacaksınız...

YA PATATES KIZARTMASINI 10 SANİYE DE BUL YA DA AÇ KAL

Optik İllüzyonlar, konsantrasyon seviyemizi artırmada çok etkili olduğu kanıtlanan çok ilginç görüntülerdir. Optik illüzyonlar ve ya yanılsamalar aynı zamanda bu tür görüntü testler gözlem becerilerimizi büyük ölçüde geliştirebilir. Sizler için yeni optik yanılsama görselleri hazırlamaya devam ediyoruz ve her zamanki gibi yine ilginç bir görselle karşınızdayız. Bugünkü meydan okumada, bu optik illüzyondaki gizli patates kızartmasını bulmalısınız.

PATATES KIZARTMASINI BULMAK İÇİN 10 SANİYENİZ VAR

Bu optik illüzyon görüntüsünde, birçok nesnenin olduğu bir resim var ve bu mücadeleyi kazanmak için 10 saniye içinde bulmanız gereken bir yerde gizli patates kızartması var. Verilen sürede bu mücadelenin cevabını bulursanız kazanan siz olursunuz ve bulamazsanız bu mücadeleyi kaybedersiniz. Kaybetmek bir şey değil aç da kalacaksınız.

KRONOMETREYİ ÇALIŞTIRIN VE BAŞLAYIN

Bu hayli zor olan optik yanılsamadaki sizden gizlenen patates kızartmasını dikkatinizi toplarsanız bulabileceğinize eminiz. Başlamadan önce akıllı saatinizde veya telefonunuzda 10 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlayın ve başlat'a tıklayın.

Bu optik illüzyon mücadelesine hazır mısınız? Evet o zaman başla

patates-1.jpg

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

İpucu: Resmin sağ tarafında gizli patates kızartması...

Resimdeki gizli patates kızartmasını buldunuz mu? Evet, o zaman seni çok tebrik ederiz. Hem zeki olduğunu tüm aleme duyurdun hem de aç kalmaktan kurtuldun. Hala arıyorsanız, hayal kırıklığına uğramayın, bu zor bulmacanın cevabını aşağıda verilen resimde kontrol edebilirsiniz.

patates-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN