Medya dünyasında sürpriz transferler! Ece Üner ve Uğur Dündar da o haber kanalıyla anlaştı!

Medya dünyasında sürpriz transferler! Ece Üner ve Uğur Dündar da o haber kanalıyla anlaştı!

Medya dünyası bu transferi konuşuyor. Ece Üner ve Uğur Dündar'ın yeni adresleri belli oldu. İki ünlü isim tv100 ailesine katıldı.

Ünlü televizyon habercisi Ece Üner ve duayen gazeteci Uğur Dündar yeni kanallarıyla el sıkıştı. tv100, Uğur Dündar ve Ece Üner'in artık kendi kanallarında seyirciyle buluşacağını açıkladı. Ece Üner de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

DUAYYEN İSİM EKRANLARA DÖNÜYOR

KRT TV'de yaptığı programla ekranda olan Uğur Dündar, bir süredir TV ekranlarından ayrı kalmıştı. Duayen isim tv100'deki yeni programıyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. 7 Ocak'tan itibaren her cumartesi gecesi saat 22.00'de 'Uğur Dündar'ın Panoraması' isimli programla ekranlara dönecek olan Uğur Dündar’ın güncel ve siyasi gelişmeleri yorumlayacağı açıklandı. Kanaldan yapılan açıklamada, "7 Ocak'tan itibaren her cumartesi gecesi saat 22.00'de 'Uğur Dündar'ın Panoraması' adlı programla ekrana gelecek olan Dündar, güncel ve siyasi gelişmeleri yorumlayacak" denildi.

Son olarak KRT TV'de program yapan Uğur Dündar, bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı.

ANA HABER ECE ÜNER'DE OLACAK

Uğur Dündar’ın ardından başka bir ünlü isim daha ana haberle ekrana dönüyor.

Ece Üner uzun süre Show TV'de ana haber bülteni sunmuş ardından ise Kanal D'de 'Ece Üner ile Susma' adlı programla ekranlara gelmişti.

Üner bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Ece Üner, tv100 ekranlarına geçtiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

CANLI YAYINA BAĞLANDI

Gürkan Hacır’ın programına canlı bağlanarak açıklamalar yapan Üner, tv100’ün güçlü kadrosuna dahil olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Ece Üner, 9 Ocak’tan itibaren her akşam canlı yayınla tv100 Ana Haber bülteninde izleyicisi ile buluşacak. Üner Twitter adresinden de transferle ilgili şunları yazdı:

"Halkın halk için halk tarafından yönetilmesi sadece demokrasi değil haber için de şart! Halkın sesi olmaya talip ve çok istekliyim. Ocak ayından itibaren tv100 Ana haber’de kavuşmak üzere"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN