Tüm burçları ilgilendiren geçiş saat 15.50'de gerçekleşecek... Yeni süreçte burçları neler bekliyor?

Tüm burçları ilgilendiren geçiş saat 15.50'de gerçekleşecek... Yeni süreçte burçları neler bekliyor?

Ay, Boğa burcundan geçişine 15:50'ye kadar devam edecek. İnsanlar rahatlık, aşinalık ve güvenlik arar. Tanıdıklara daha rahat güvenebilir ve yanlarında rahatlarız. Ay saat 15:50'den itibaren İkizler burcuna geçiş yapacak. Bu durumda daha fazla iletişim odaklı olacağız.

6 ARALIK 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Aileden birinin üzerinde bıraktığınız etkiden çok memnun görünüyorsunuz ve belki de onun yaptığı bir şeye karışmanız o kişi için çok şey ifade etmiş olabilir.

Bazı Koçlar, gün ilerledikçe yapabilecekleri diğer iyi işler hakkında hayal kurma eğiliminde olacaklar, ancak bir süreliğine böyle bir şans yakalayamayabilirler.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendi gücünüze güveniyorsunuz ve görünüşe göre bu nedenle başkalarının söylediklerine daha açıksınız ve mümkün olduğunca çok görüş almaya çalışıyorsunuz.

Ancak, tavsiye istememeyi planınızın bir parçası olarak kullanacaksınız ve bu sizin için daha fazla çalışma anlamına gelse bile kısa vadede kendi fikirlerinize bağlı kalacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İşteki ve belki de evdeki faaliyetleriniz bugün yoğunlaşacak ve bugün alacağınız ders, biraz daha fazla zamanınız varken sahip olduğunuz bazı şeyleri gerçekten ertelememeniz gerektiği gerçeğini açığa çıkarıyor.

Ancak akşam, sosyal bir etkinliğe gidecek vaktiniz olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim zihinsel aktiviteleri destekliyor gibi görünüyor, bu nedenle büyük olasılıkla sıradan faaliyetler yerine bazı farklı zorluklarla uğraşacaksınız.

Belki bu aktivitelerden memnun kalacaksınız ama aynı zamanda ulaştığınız sonuçlardan da şüphe duyacaksınız. Bazı sorunları halletmeye çalışırken partnerinizden yardım isteyebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu, sizin için tatlı bir salı günü olacak çünkü çevrenizdeki tüm ilgi üzerinizde, özellikle de partnerinizin ilgisi.

Ancak gün ilerledikçe, bu ilgi sizi biraz bunaltabilir, aynı zamanda bunun nadir bir durum olduğunu da bilirsiniz ve bundan en iyi şekilde yararlanırsınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Duygularınızı bir nevi diplomasi ve soğukluk maskesi altında saklıyorsunuz ve bu, yeni tanıştığınız insanlarda iyi bir izlenim bırakmayabilir.

Evde bazı beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir, bu nedenle yapmanız gereken bazı işler olabilir, ancak bunu kendinize saklamayı ve başkalarını dahil etmemeyi tercih edeceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu salı iş yerinde kendinizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz, belki de çok iyi tanımadığınız bazı insanlarla birlikte olabileceğiniz için.

Gerekirse herkesle iş birliği içinde çalışacaksınız ama yine de işlerin aslında o kadar da kolay halledilmediğini hissedeceksiniz. Akşam biraz yalnız kalacaksınız, bu muhtemelen size iyi gelecek.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün saygı ve otorite meseleleri su yüzüne çıkabilir ve bunlarla nasıl başa çıkmanız gerektiğinden pek emin olamayacaksınız.

Bazı Akrepler son zamanlarda yaptıkları bazı harcamalarla daha fazla ilgilenebilirler, ancak diğerleri bu tür yüzeysel şeylere aldırış etmeyecek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu salı oldukça meşgul olacaksınız, bu yüzden muhtemelen günün uçup gideceğini hissedeceksiniz. Ancak sizi birkaç saat aynı yerde tutacak bazı şeyler olabilir ve farklılıkları sevdiğiniz için elbette bundan pek memnun olmayacaksınız.

İşten sonra biraz egzersiz yapmak için iyi bir gündesiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu salı, yaşadığınız yerle ilgili olumlu bir değişiklik olabilir ve işlerin hızlı ilerlemesinden büyük ölçüde etkileneceksiniz.

Bazı önemli kişilerle tanışma şansınız da olabilir ve bu, kendi yeteneklerinize olan güveninizi artıracaktır. Öğleden sonra duygusal hayatınızda bazı olumlu gelişmeler olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, düşünmeniz gereken epeyce sorumluluk olmasına rağmen, kendinizi çok özgür hissetmenizi ve o anda hayatınızda olup biten hiçbir şeyin sizi durduramamasını sağlayacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün harika bir ruh hali içindesiniz ve çok eğlenceli olma potansiyeline sahip her şeye hazır görünüyorsunuz.

Bunun dışında, bazı Balıklar çok daha yaratıcı olabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN