Kadınlar o erkeklerden uzak durun! Burçlara göre en zararlı erkekler...

Kadınlar o erkeklerden uzak durun! Burçlara göre en zararlı erkekler...

Bu erkeklerden uzak durmanız gerekir. Astrologlar Zodyak'ın en çekilmez erkeklerini sıraladı. Kadınların o erkeklerden uzak durması gerekirken gönlünü bu çekilmez adama kaptıran kadınlarında kendilerini nelerin beklediğini bilmesinde fayda var.

KOÇ BURCU ERKEKLERİ

Hayat yolunuzda bir Koç burcuyla karşılaştıysanız, antidepresanlar için önceden eczaneye koşabilirsiniz. Koyun ailesinin bu temsilcisi, çocuksu bir yapı içinde inatçılığı ve bencilliğiyle sizi bir anda mezara götürebilir. Hatalı olduğunu bilse bile, prensip gereği yine de tartışacaktır. Herhangi bir konuda, hatta Koç'un yeterince bilgili olmadığı konularda bile her zaman kendi görüşü vardır. Keskin saldırganlık patlamaları ve kötü ruh hali bu işaretin bir diğer özellikleridir. Doğrudur koçlar parladığı kadar da çabuk ayrılıyor.

BOĞA BURCU ERKEKLERİ

Boğa her istediğini yapabileceğine inanıyor ve bu nedenle neden bir insan için uğraşsın o kadar zahmete değer mi? Boğalar her zaman kendinden memnundur. Genel olarak gurur duyulacak bir şey olmadığında bile kendilerini takdir ederler. Boğa, fahiş inatçılığını gerçek bir erkeğin karakterinin sertliği olarak görüyor, cimriliğini makul tutumluluk ve karamsarlık eğilimini gerçekçilik olarak görüyor. Kısaca boğa erkekleri ile uğraşmaya değmez.

İKİZLER BURCU ERKEKLERİ

Hiçbir burç, İkizler gibi her şeyi alt üst edecek bir yeteneğe sahip değildir. Onlardan sıkılmayacaksınız, ancak yoğun iletişimin ikinci haftasında, kalanlar arasında bir sprinter gibi hissedeceksiniz, umutsuzca diğerlerinin gerisinde kalacak ve ölümüne işkence göreceksiniz.

İkizleri ve onların akıllara durgunluk veren değişim eğilimini kaldırabiliyorsanız o zaman sizin bir anıtınız dikilmeli.

Orada burada takılıyorlar, Onlarla gelecek güvenilmez olacaktır. Ama kadınlar için şimdilik komik. İşte tam da bu noktada kadınlar ikizler erkeğinin tuzağına düşer. İkizler'den sadakat beklemeyin, her an sizi silebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN