Tüm bildiklerinizi unutun: Resimdeki tek arabayı 5 saniyede bulabilir misin?

Tüm bildiklerinizi unutun: Resimdeki tek arabayı 5 saniyede bulabilir misin?

Size 15 arabanın olduğu bir görsel zeka testi sunuyoruz. 15 arabanın olduğu resimde her arabanın bir çiftti var. Ama bir arabanın çifti yok. 5 saniye içinde eşi olmayan arabayı bulabilecek misiniz?

Resimli bulmacaları çözmeyi seviyorsanız bugün sizlere arabaların olduğu görsel bulmacayı çözmeye davet ediyoruz. 15 arabanın olduğu bu görselde her araba çifttir. Yalnız bir arabanın çiftti yok. Bizim için çifti olmayan arabayı bulur musunuz?

HEM ZEKANIZI ÖLÇECEK HEM DE KONSANTRASYON BECERİNİZ ARTTIRACAKSINIZ

Gözlem becerilerinizi test etmek için Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarında bu türden hem görsel zekanıza hem de mantıksal zekanıza meydan okuyan testler var. Bu testler zekanıza meydan okumak olarak görülse de aynı zamanda konsantrasyon seviyemizi büyük ölçüde geliştirmeye yardımcı olurlar. Çünkü resimli bulmacaları çözerken çok fazla konsantrasyona ihtiyacımız var.

5-004.jpg

15 ARABADAN HANGİSİNİN TEKİ YOK?

Konsantrasyon seviyenizi tavan yaptıracak olan bu görsel testte sizlere birçok mavi ve kırmızı renkli araba var ve bu arabaların her birinin bir eşi var. Bunların arasında diğerlerinden biraz farklı bir araba var. Bu arabanın eşi de yok. İşte görselde sunduğumuz 15 araçtan çiftti olmayan arabayı bulursanız o zaman siz bir dahisiniz.

HAYDİ BAKALIM ÇÖZMEYE BAŞLAYIN

Bunu kendi başınıza çözerseniz, gözlem becerilerinizi ve konsantrasyonunuzu geliştirebileceğiniz için kimseden yardım almamanız önerilir. Resimdeki tek arabayı bulmak için sadece 5 saniyeniz var.

Resimdeki farklı arabayı gördüyseniz sizi tebrik ederiz ve görmediyseniz hayal kırıklığına uğramayın. Bu testin çözümünü aşağıda verilen resimde kontrol edebilirsiniz.

7-001.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN