Kendine güvenen gelsin! 10 saniyede isteneni bulun dahiliğinizi gösterin yada ....

Kendine güvenen gelsin! 10 saniyede isteneni bulun dahiliğinizi gösterin yada ....

Karla kaplı bu resimde sizden 10 saniyede bir kutup ayısı bulmanızı isteyeceğiz. Önceden uyaralım kendinize güveniyorsanız bu testi çözün yoksa sonunda çok strese girebilirsiniz. İşte resim işte meydan...

Bugün sizlere sunduğumuz bu optik illüzyon testinde bir kutup ayısını bulmanızı isteyeceğiz. Gözünüzün önünde duran kutup ayısını bulmak için sadece 10 saniyeniz var. Bakalım dikkatinizi toplayabilecek misiniz? Bu meydan okumayı kabul edenler testi çözsün..

GİZLENEN KUTUP AYISINI BULMAK İÇİN NE KADAR ZAMAN HARCAYACAKSINIZ?

Bugünün optik illüzyon mücadelesinde, konsantrasyon seviyenizi ve resimdeki herhangi bir gizli şeyi tespit etmek için ne kadar zaman harcadığınızı kontrol edeceğiz. Güzel bir manzara resimi var. Karla kaplı ve resmin bir yerinde bir kutup ayısı gizlenmiş. Bu mücadeleyi kazanmak istiyorsanız 10 saniye içinde kutup ayısını bulun.

HEM EĞLENİN HEM DE KONSANTRASYON BECERİNİZİ ÖLÇÜN

Size sunduğumuz gibi optik illüzyon bulmacaları günlük hayatın koşuşturmasından sıkılan insanların, hem kendilerini eğlendirmesinin eğlenceli bir yolu hem de zekalarını arkadaşlarına ve akranlarına kanıtlamanın fırsatıdır. Farklı optik illüzyon meydan okumalarına girmekten keyif alıyorsanız işte başlayın...

BU RESME BAKMASI KOLAY BULMASI ZOR

Optik İllüzyon görüntüleri çok ilginçtir ve bakması çok kolaydır, ancak cevapları da aynı derecede karmaşıktır. Bu optik illüzyonlar, olaylara nasıl algıladığınıza biraz ışık tuttuklarından psikanaliz alanının da bir parçasıdır. Bu teste başlamadan önce resme bir kez derinlemesine bakın çünkü gizli olanı bulmak için çok az saniyeniz var.

SÜRE BAŞLASIN

Telefonunuzda veya akıllı saatinizde 12 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlayın. Hazırsanız Başlat'a tıklayın ve sizden bulmanızı istediğimiz kutup ayısını bulun.

02.jpg

Gizli kutup ayısını bulduysanız sizi tebrik ederiz ve bu mücadelenin galibi sizsiniz. Değilse, hayal kırıklığına uğramayın, aşağıdaki resimde size çözümünü veriyoruz.

03.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN