Pürdikkat kişilerin çözebildiği zeka testi: İnsanların yüzde 2'si çözebiliyor...

Pürdikkat kişilerin çözebildiği zeka testi: İnsanların yüzde 2'si çözebiliyor...

Sizler için hazırladığımız görselde onlarca muz var. Bu muzlardan sadece birisi diğer muzlardan farklı. Size 8 saniye süre vereceğiz ve bu süre zarfında farklı olan muz çiftini bulmanızı isteyeceğiz. Kendinize güveniyorsanız başlayın yoksa sinirleriniz bozulabilir...

MUZLAR ARASINDA FARKLI OLANI BULUN

Bugünkü harika zeka yarışmasında, resimde birçok çift muz var ama bir çift muz diğerinden biraz farklı ve 8 saniye içinde farklı olan muzu bulmanız gerekiyor. Çoğu zaman, Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarında hayatın günlük seyrinin dışına çıkmanızı isteyen eğlenceli testler paylaşılır. Bu farkı bulma testide hem sizin dikkatinizi ölçecek hem de bir kahve molasında eğlenmenizi sağlayacak.

ZEKA BULMACALARI HEM EĞLENDİRİR HEM DE KONSANTRE OLMANIZI SAĞLAR

İlginç zeka oyunları görselleri insanları eğlendirirken bir taraftan da düşündürür. Bazı zeka oyunlarının zorluğu, insanın sezgiselliğindeki belirli bir derecede yanılgıya bağlıdır. Bu meydan okumada sizin yanılma payınızı ölçecek. Size tavsiyemiz onlarca muzun olduğu bu görsele dikkatle bakmanızdır.

8 SANİYE SÜRE BAŞLASIN

8 saniyede farklı olan muz çiftini bulmalısın ve zamanın şimdi başlıyor.

muz1.jpg

ZORLANIYORSANIZ İPUCU İSTER MİSİNİZ?

İpucu: Diğer muzlardan farklı olan muzlar resmin alt tarafındadır

Şimdi kesinlikle, garip muzları görmüş olmalısın. Cevabınız evet ise, o zaman bir dahisiniz ve bu mücadelenin galibisiniz. İpucundan sonra bile fark edemeyen okuyucular hayal kırıklığına uğramasın, çözümünü aşağıdaki resimde veriyoruz.

muz2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN