Futbol severlere meydan okuyoruz! Bu soruya doğru yanıt veremeyen sahayı terk etsin...

Futbol severlere meydan okuyoruz! Bu soruya doğru yanıt veremeyen sahayı terk etsin...

Bugün futbol severler için hazırladığımız resimli zeka bulmacasında farklı olan futbol topunu 10 saniyede bulmanızı istiyoruz. Verilen sürede farklı topu bulamayan sahayı terk etsin...

FUTBOL SEVERLERE MEYDAN OKUYAN TEST

Sizler için hazırlanan resimli bulmacada onlarca futbol topu var. Futbol severlere yönelik hazırlanan bu meydan okumasında, birçok futbol topuna var ve bunların arasında, diğerlerinden biraz farklı olan bir futbol topu var. Bu bulmacanın çözümünü bulursanız, o zaman bir dahisiniz ve aynı zamanda gerçek bir futbol tutkunusun.

BU TESTİ KİMSEDEN YARDIM ALMAMALISINIZ

Yanlız futbol topu optik illüzyonunda bunu kendi başınıza çözmelisiniz. Bu tür testler sizlerin gözlem becerilerinizi ve konsantrasyonunuzu geliştirebileceğiniz için kimseden yardım almamanız önerilir.

ZEKA TESTLERİ SOSYAL MEDYADA SALGIN GİBİ

Resimli bulmacalar Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında adeta bir salgın gibi. Birbirinden ilginç onlarca dikkat, algı zeka, gözlem testleri kullanıcılara sunuluyor. Futbol topu gibi pek çok meydan okuma ile gün içinde sık sık karşılaşıyorsunuzdur.
Bu tür sorular aracılığıyla beyninizi test etmek için sorulur, böylece konsantrasyon seviyenizi büyük ölçüde arttırabilirsiniz. Resimli bulmacaları çözerken çok fazla konsantrasyona ihtiyacımız vardır.

futbol1.jpg

ZORLANDIYSANIZ İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Farklı top, resmin 5. veya 6. sırasındadır.

ZAMAN BİTTİ

Farklı futbolu gördüyseniz sizi tebrik ederiz ve görmediyseniz hayal kırıklığına uğramayın. Bu sorunun çözümünü aşağıda verilen resimde kontrol edebilirsiniz.

FUTBOL OPTİK İLLÜZYONUNUN CEVABI

6. sıraya bakın, 3. top ters duruyor. Orta kısım diğerlerinden farklıdır.

futbol2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN