Sosyal medya bu dikkat testini konuşuyor! Sadece 10 saniyeniz var

Sosyal medya bu dikkat testini konuşuyor! Sadece 10 saniyeniz var

Gelincik tarlasındaki yengeç optik illüzyonu sosyal medyanın dilinde. Yengeç ve gelincikler kırmızı renk bu nedenle pek çok kullanıcı size utangaç utangaç bakan yengeci bulamıyor. Hep kolay olan soruları mı çözeceksiniz? Biraz da işi zorlaştırmakta fayda var. Gelincik tarlasındaki yengeç ve bu illüzyon testini hazırlayanlar size meydan okuyor. Kabul ediyorsanız çözmeye başlayın...

Gelincik tarlası optik illüzyonunda gizlenen yengeci insanların sadece yüzde 1'i 0 saniye içinde bulabiliyor. Siz de denemek ister misiniz? Haydi o zaman gözlerinizi dört açın...

SAKLANAN YENGEÇİ DENEYEN HER 100 KİŞİDEN 1'İ 10 SANİYEDE BULDU

Optik İllüzyonlar binlerce yıldır insanları hem eğlendiriyor hem de dikkatlerini bir noktaya odaklama becerilerini geliştiriyor. Eğlenceli olduğu kadar faydalı da olan zeka ve ya algı ya da dikkat testleri son zamanlarda sosyal medya platformlarında yeniden revaçta.

HEM EĞLENİNİN HEM DE BEYNİNİZİ GELİŞTİRİN

Birbirinden ilginç meydan okumaları içeren optik illüzyonlar insanların beynine ve gözlerine meydan okumaya devam ediyor. Siz de bu tür meydan okumaları çözerek beyninizi ve zihninizi çalıştırabilirsiniz. Bugünün meydan okumasında, gelincik tarlasındaki gizli yengeci bulmanız gerekiyor. Gelincik tarlasında bir köşede saklanmış sizi gözleyen yengeci bulmak için sadece 10 saniyeniz var.

Bugün konsantrasyon seviyenizi test edeceğiz . Başlangıçta bu gelincik tarlası görüntüsünde yengeç olmadığını düşüneceksiniz ama resme dikkatlice bakarsanız bir yengeç göreceksiniz. Yengeç, resmin herhangi bir yerinde bulunabilir ve onu bulmak için çok iyi gözlem yapmanız gerekir.

İNSAN BEYNİ İLE OYUN OYNAMAKTA HARİKA

Optik İllüzyonlar, insan beyniyle oyunlar oynamakta harikadır. Bazıları ayrıca gizli kişiliklerimizi ve arzularımızı belirlememize yardımcı olur. Ve optik illüzyonların bir amacı da çevrenizdeki dünya hakkındaki farkındalığınızı test etmektir. Siz de bu tür görsellerdeki gizli cevapları bulmayı seviyorsanız, gözlem yeteneğiniz gelişiyor ve konsantrasyon seviyeniz de artıyor. Bu tür görüntüler hem beyninizi çalıştırır hem de zamanınızı oldukça keyifli hale getirir. Bir dahiyseniz, gizli yengeci 10 saniye içinde bulun.

Bu meydan okumaya hazır mısın? Evet

gelincik-1.jpg
Resimdeki yengeci bulanlar birinci oldu ve hala onu arayan okuyucular aşağıdaki görselden cevabını kontrol edebilirler.

gelincik-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN