BİM'de kahvaltılık indirimi başlıyor! 3 paket peynir 60 TL'ye satılacak

BİM'de kahvaltılık indirimi başlıyor! 3 paket peynir 60 TL'ye satılacak

BİM Market, 2 Mayıs'ta satışa sunacağı ürünleri duyurdu ve aralarında 3 kutu peynirin de bulunduğu pek çok ürünün fiyatı da açıklandı. Bu duyuruyla birlikte, peynirin 59,50 TL'ye satılacağı haberleri şaşkınlık yarattı. İşte indirimli ürünler...

BİM Market, tüketicilerin alışveriş bütçelerini rahatlatacak fiyatlarla gündemde. Bu haftanın en dikkat çekici ürünü, 3 kutu labne peynirin 59,50 TL’ye satılacak olması. Peynir fiyatlarındaki bu indirim, tüketiciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

BİM Market’in internet sitesinde yayınlanan afişlerde, 2 Mayıs Salı günü satışa sunulacak ürünlerin fiyatları da yer aldı. Fiyatların oldukça rekabetçi olduğu gözlemlendi.

Ayrıca, BİM Market'in sunduğu avantajlı fiyatların yanı sıra, kaliteli ürünler sunma konusundaki hassasiyeti de dikkat çekiyor. Market, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için kaliteli ürünler sunmayı ve her zaman uygun fiyat politikası izlemeyi hedefliyor.

BİM Market, Türkiye genelinde yaygın bir şube ağına sahip olmasıyla da biliniyor. Uygun fiyatları, kaliteli ürünleri ve geniş ürün yelpazesiyle tüketicilerin bir numaralı tercihi haline gelen BİM Market, gelecek hafta da müşterilerine cazip teklifler sunmaya devam edecek.

2 MAYIS BİM AKTÜEL KATALOĞU

12

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN