Bir süredir MS hastalığı ile mücadele ediyordu! Serdar Ortaç müjdeyi resmen duyurdu! Hayranlarını sevindiren haber!

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele ediyordu! Serdar Ortaç müjdeyi resmen duyurdu! Hayranlarını sevindiren haber!

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde "Alişan ile Hayata Gülümse" programına katılarak canlı yayındaki açıklamalarıyla herkesi duygulandırmıştı. Ünlü şarkıcı bu kez müjdeli haberi vererek hayranlarını sevindirdi.

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olarak açıklamalarıyla herkesi duygulandırmıştı. Ünlü şarkıcı bu kez müjdeli haberi vererek hayranlarını sevince boğdu.

Geçtiğimiz günlerde TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olan ünlü şarkıcı, canlı yayındaki açıklamalarıyla yürekleri dağlamıştı. Serdar Ortaç'ın açıklamaları sonrasında Alişan'ın gözlerinin dolması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, hastalık sürecinde yaşadığı zorlukları anlatırken 'Sol ayağım tamamen gitti' sözleri herkesi duygulandırmış, Ortaç'ın açıklamaları sonrasında Alişan'ın gözleri dolmuştu. Ünlü şarkıcıdan bu kez müjdeli haber geldi.

SERDAR ORTAÇ MÜJDEYİ RESMEN DUYURDU

Senaryosu Kamuran Süner tarafından yazılan yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği başrolde ise Şafak Sezer'in yer aldığı 'Kutsal Damacana 4’ filminin Kanyon AVM Paribu Sineverse Sinemaları’nda gerçekleşen galasına katılan ünlü şarkıcı dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, kendisine yöneltilen "Kendi filminizin yapılmasını ister misiniz?" sorusuna verdiği yanıtla müjdeyi duyurdu.

"ŞÖHRET OLDUKTAN SONRAKİ KISMI FİLM YAPIYORLAR"

Ünlü şarkıcı, "Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum beni. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandırıyor. Hayatımı ben yazdım onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış." dedi.

"ARTIK BİSİKLET SÜREMİYORUM"

Hastalığı nedeniyle bir buçuk yıldır bisiklet süremediğini de kaydeden Serdar Ortaç, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçer ama bu hastalıkta atak geçmez. Boşverin"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN