Birbiri ile asla anlaşamayan burçlar... İşte burcunuza göre uzak durmanız gereken burçlar...

Birbiri ile asla anlaşamayan burçlar... İşte burcunuza göre uzak durmanız gereken burçlar...

Muhtemelen, tanıştığınız herkesle iyi geçinemeyeceksiniz. Bazıları, onlarla bağ kuramadıkları için başkalarıyla geçinmeyi gerçekten zor buluyor. İşte 12 burç ve burcunuza göre hangileriyle bir arada yaşamanız imkansız?

KOÇLAR BALIK, YENGEÇ VE OĞLAK İLE ANLAŞAMAZ

Koç, Balık veya Yengeç ile anlaşamaz. Balıklar son derece hassastır ve bir Koç burcunun beklenmedik doğası onlar için çekilmez olabilir. Yengeçler aynı şekilde bir Koç burcunun açık sözlülüğü karşısında derinden öfkelenebilir ve duygusal ihtiyaçlar konusunda bir çatışma olabilir. Koç ile anlaşamayan bir başka burç da Oğlak burcudur, çünkü aşırı derecede disiplinlidirler, Koç ise dürtüseldir ve bu da ikisi arasında sorunlara neden olur.

BOĞALAR ASLAN VE KOVA İLE ANLAŞAMAZ

Boğa, Aslan ile kişilik farklılıklarını yenmek için zor zamanlar geçirebilir. Ateşli Aslan, hayattaki daha iyi şeyleri çatışma olmadan takdir etmeyi seven tatlı Boğa için çok sert olabilir. Aslanlar istediklerini elde etmeyi tercih ederken, Boğaların ilişkiden sorumlu olması gerekir. Boğa burcunun sorun yaşama yolunda olduğu ikinci burç Kova burcudur. Kova çok uzak olabilir ve sevimli Boğa'dan fiziksel alan yaratabilir.

İKİZLER İSE YAY VE AKREP İLE ANLAŞAMAZ

İkizler burcuysanız, bir arada yaşamakta zorluk çekebileceğiniz ilk burç Yay'dır. Yay daha büyük resme bakmayı severken, İkizler konunun inceliklerini merkeze alır, bu kehanet niteliğindeki karşıt enerjilerin çatışmasının nedeni olaylara farklı boyutlarda bakmalarıdır. İkizler burcunun en kötü eşleşmelerinden biri olan diğer burç ise Akrep burcudur. İkizler insanları sever ve en büyük sosyal burçlardan biridir, oysa çoğu Akrep gizlice dünyayı dolaşır ve anlamsız gevezeliklerden uzak durur.

YENGEÇLER, KOÇ, OĞLAK VE KOVA İLE ANLAŞAMAZ

Bir Yengeç olarak, geçinmekte zorlanacağınız burçlar Koç, Oğlak ve Kova'dır. Özerk Koç, Yengeç'in ilgilenilmesi gerektiğine inanmaz, bu da ikisi arasında sorunlara neden olur. Acımasız Oğlak, hassas Yengeç üzerinde duygusal baskılar kurabilir ve Yengeç'in anlaşılmadığını hissetmesine neden olur. Kova ve Yengeçler, başkalarıyla ilgilenme konusunda çatışırlar.

ASLANLAR , BOĞA, AKREP VE OĞLAK İLE GEÇİNEMEZ

Aslanların anlaşmakta zorlandıkları birincil burç Boğa'dır. Boğa, Aslan'dan daha sabit bir hızda hareket eder, bu da Boğa'nın duraklamasını ve dinlenmesini zorlaştırır. Aslanların savaşabileceği ikinci burç Akrep'tir. Akrep hayatın puslu tarafını kavrarken, Aslan yolun daha güneşli tarafına doğru bakar. Aslanlar, Oğlaklarla olan ilişkilerinde de sorun yaşarlar. Oğlaklar gelenekleri ve programı sever. Aslanlar daha günlük yaşar.

BAŞAKLAR YAY VE BALIK İLE ANLAŞAMAZ

Asla bir Başağı Yay ile birleştirmeyin. Gerçekten de, en uyumlu Başak bile, Yay burcunun dakiklik, planlara bağlı kalma ve odaklanma dikkatsizliği nedeniyle haya kırıklığına uğrayacaktır. Bu ikisi tamamen birbirine terstir. Başak, sık sık planlarını bitirmeyen, kısıtlanmamış Yay için fazla katıdır. Başak ve Balık da kavga eder ve kolay kolay anlaşamazlar.

TERAZİLER BAŞAK VVE YENGEÇ İLE ANLAŞAMAZ

Teraziler çoğu burçla uyum sağlayabilir ve anlaşabilirler, ancak Başak ile anlaşamazlar. Teraziler tuhaf ve uçarıdır ve bu Başakların katlanamadığı şeylerden biridir. Baştan eğlenceli görünebilir; ancak Terazi çok fazla zaman harcar ve Başak verimlilikle ilgilidir. Kin tutmak, Teraziler ve Yengeçler için de anlaşmak için önemli bir engel olabilir. İkisi arasındaki en romantik ilişkiler bile, ikisi olması gerekenden daha uzun süre çekişmelere ve küçümseme duygularına kapıldıklarından bozulabilir.

AKREPLER ASLAN , KOVA VE TERAZİLER İLE ANLAŞAMAZ

Akrep ve Aslan anlaşmakta zorlanabilirler. Aslan ve Akrepler, Aslanların Akrep kadar hızlı değişememesi konusunda anlaşmazlığa düşerler. Akreplerin geçinmekte zorlandıkları ikinci burç Kova burcudur. Kova, hayatta sınırlama olmaksızın yaşarken Akrep ise tam tersi bir durumdadır. Akrepler ve Teraziler ile de anlaşamaz. Çünkü Akrepler alay etmeyi sever, ancak terazilerinde aynısını yapmasına katlanamaz.

YAYLAR BAŞAK VE BALIK İLE ANLAŞAMAZ

Bir Yay için, Başak ile bir arada var olmak gerçekten zor olabilir. Başak kurallara uymayı sever, Yay ise meydan okumayı sever. Cesur ve maceracı bir burç olarak Yay, Başak'a ayak uyduramaz. Balık, geçinmekte en çok zorlandıkları ikinci burçtur. Balık ve Yay Jüpiter tarafından yönetilir, her ikisi de şanslı işaretlerdir. Yine de Yay, Balık'tan daha idealisttir, çünkü Balık diğer duygulara kapılan alıngan bir kişiliğe sahiptir.

OĞLAKLAR KOÇ VE İKİZLER İLE ANLAŞAMAZ

Oğlakların anlaşamadığı birincil burç Koç burcudur. Koç, Oğlaklara oranla çok ateşlidir, bu da bu iki burç arasındaki çekişmeleri daha istisnai ve hassas hale getirir. Oğlak burcunun savaştığı ikinci burç İkizler'dir. İkizler kaya gibi tutarlı Oğlak için bir kabus gibidir.

KOVALAR AKREP VE BOĞA İLE ANLAŞAMAZ

Kovalar, Akrepler tarafından şaşkına çevrilir. Akrep, kimseye cevap vermeyi umursamayan mesafeli Kova için oldukça tutkuludur. Ve başka birinin ilkelerine göre oynamaktan hoşlanmayan , Akrep ile düzgün bir bağ ilişki kuramazlar. Kova burcu için geçinilemeyecek bir başka burç da Boğa burcudur. Boğa, sürekli özgürlük arayan Kova burcundan daha ilişki odaklıdır, bu da Boğa için güven sorunlarına neden olur.

BALIK İSE İKİZLER, TERAZİ VE YAY İLE ANŞLAŞAMAZ

İkizler veya Terazi, Balık burcu için yoğun ve karmaşıktır. olacaktır. Su burcu Balık, akışa ayak uydurabilir, ancak uyumu, sakinliği bir İkizler veya Terazi'den daha fazla korumayı tercih eder. Balık burcunun bir arada var olmanın en zor olduğu bir diğer burç ise Yay burcudur. Yay, sosyal olarak felsefe yapmayı severken, Balık bakış açılarını gizleme eğilimindedir. Biri diğerinden daha geveze olduğu için , çatışmalara yol açabilir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN