Bu burçlar asla iyileşemiyor! İşte hastalık hastası 3 burç

Bu burçlar asla iyileşemiyor! İşte hastalık hastası 3 burç

Endişeli misin? Hep en kötüsünü mü düşünüyorsun? Astroloji, burcunuzun endişeye ve hipokondriye eğilimli olup olmadığını size söyleyebilir. Bu yazıda, aşırı düşünen ve sağlıkları konusunda endişeli olma olasılığı en yüksek olan üç burcu inceleyeceğiz. Onlardan biri olup olmadığınızı öğrenmek için okumaya devam edin!

Endişeli misin? Her küçük ağrıyı ve acıyı abartma eğiliminde misiniz? Bu size benziyorsa, muhtemelen en hipokondriyak burçlardan birisiniz. Ama hangileri? Hepimiz zodyak burçlarının hikayelerini ve kişiliklerini duyduk, ancak hangi burçların endişe verici ve hipokondriyak eğilimlere daha yatkın olduğu nadiren konuşulur. Neyse ki, size gerçeği söylemek için buradayız. Hangi burçların en hastalık hastası olduğunu ortaya çıkarmak için zodyakın yıldızlarını ve gezegenlerini araştırdık. Gerçeği ortaya çıkarın ve aslında çok endişelenen işaretlerden biri olup olmadığınızı öğrenin.

BU BURÇLAR ASLA İYİLEŞEMİYOR! İŞTE HASTALIK HASTASI 3 BURÇ

Hipokondri, birinin sürekli olarak ciddi bir hastalığa sahip olmaktan endişe duyduğu bir kişilik özelliğidir . Bu özelliğe sahip kişiler, herhangi bir küçük sorunun yaşamı tehdit eden bir şeyin işareti olduğuna inanarak, takıntılı bir şekilde fiziksel semptomlarını izleyebilirler. Genellikle en kötü durum senaryosundan korkarlar ve tıp uzmanlarının güvencelerini kabul edemeyebilirler. Kendilerini daha endişeli hissetmelerine neden olabileceğinden, tıbbi tedavi arama konusunda isteksiz olabilirler. Hipokondriden muzdarip olanlar genellikle fiziksel ve psikolojik sorunları ayırt etmekte zorlanırlar.

Normal vücut değişikliklerini ve duyumlarını abartarak , bunların bir şekilde ciddi bir tıbbi durumun göstergesi olduğuna inanmalarına yol açabilirler. Tıbbi bir kanıt olmasa bile, hastalıkla ilgili olduğuna inandıkları semptomlara da odaklanabilirler. Hipokondrinin en yaygın belirtileri, sürekli hasta olma korkusu, sağlık konusunda aşırı endişe duyma, sık sık doktora veya hastaneye gitme ve tıp uzmanlarının güvencelerini kabul etme güçlüğünü içerir. Bu kişilik özelliğine sahip kişiler , endişeleri gece boyunca huzursuz ve endişeli olmalarına neden olabileceğinden uyumakta zorlanabilirler. Bu kişilik özelliğine sahip kişiler genellikle hastalanma korkusu nedeniyle kendilerini yalnız hissederler. Ayrıca algıladıkları hastalık karşısında çaresizlik algıları nedeniyle depresyon yaşayabilirler. Hipokondriden muzdarip olanların semptomlarını ve kaygılarını yönetmek için profesyonel yardım almaları önemlidir. Tedavi edilmezse, hipokondri ciddi fiziksel ve zihinsel sağlık sorunlarına yol açabilir.

61c01eddb57f151338c2366e.webp

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeçler, son derece hassas ve empatik oldukları için zodyakın en hipokondriyak işaretleri arasındadır. Başkalarının acı ve ıstırabını üstlenme eğilimindedirler ve potansiyel hastalıklar hakkında endişelenmekle kendilerini tüketirler. Doğal eğilimleri, çevrelerindekileri beslemek ve onlara bakmaktır, ancak bu çoğu zaman kendi pahasına olabilir. Yengeçler kendi sağlıkları söz konusu olduğunda bunalmış hissedebilirler ve potansiyel bir hastalığı kötüleşmeden yakalamak için genellikle semptomları aşırı analiz ederler.

basak-burcu-ozellikleri3.jpg

BAŞAK (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Başaklar mükemmeliyetçiler olarak bilinirler, bu da potansiyel sağlık sorunları hakkında aşırı endişelenmelerine yol açabilir. Bu işaret, vücutlarında ters gidebilecek herhangi bir şey için sürekli arayış içindedir. Semptomlara takıntılı olma eğilimindedirler ve ciddi bir hastalıkları olduğuna çabucak ikna olabilirler. Başaklara öz bakım uygulamaları ve çok fazla stres veya endişe almamaları hatırlatılmalıdır.

oglak.jpg

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlaklar, kendilerini kanıtlamak için bazen çok fazla sorumluluk alan çok çalışkan insanlardır. Sonuç olarak, bu işaret, başkalarının lehine kendi fiziksel ihtiyaçlarını unutma eğilimindedir. Baş ağrısı veya mide ağrısı gibi fiziksel biçimlerde kendini gösteren çok fazla stres yaşayabilirler. Oğlakların günlerinin bir kısmını kendilerine ayırmayı hatırlamaları gerekir, yoksa kendilerini hastalık hastası olma yolunda ilerlerken bulabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN