Bu eski optik illüzyon resminde 3 gizli yüz var! 13 saniyede bulabilirsen IQ seviyen en az 140 çıkıyor!

Bu eski optik illüzyon resminde 3 gizli yüz var! 13 saniyede bulabilirsen IQ seviyen en az 140 çıkıyor!

İki adamın yer aldığı böyle bir optik yanılsama, resimde bir yerlerde gizli yüzleri bulmanız için size meydan okuyor. Sadece 13 saniyede içinde resimdeki gizli yüzleri bulabilir misin?

Bu günlerde, sosyal medya platformlarında sayısız optik yanılsama var. Bu illüzyonlar, yalnızca odaklanmanızı, IQ'nuzu ve yeteneklerinizi keskinleştirmekle kalmaz. Tablolar, 3D resimler veya resimli tasvirler dahil olmak üzere çeşitli boyutlarda ve şekillerde gelirler. Aynı zamanda birkaç şeyi aynı anda çözerek geçen zamanınızı harcamanın en iyi yoludur. İki adamın yer aldığı böyle bir optik yanılsama, resimde bir yerlerde gizli yüzleri bulmanız için size meydan okuyor. Resimdeki gizli yüzleri bulabilir misin?

1-013.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YÜZLERİ BULABİLİR MİSİN?

Viral olan bu illüstrasyon, bir doktorun yaşlı bir insanla ilgilendiği eski zamanları gösteriyor. Arkalarında içinde yatak bulunan büyük bir çadır var. Ancak resimdeki üç gizli yüzü bulabilir misiniz? Bulanların çok dikkatli bir insan olduğu söyleniyor. Ancak bulamayanlar cesaretini kırmasın, biz size yardım etmek için buradayız. Bu optik illüzyonu çözemezseniz cevabı öğrenmek için yazının sonuna bakabilirsiniz. Resimdeki gizli yüzleri buldun mu?

GİZLİ YÜZLERİ GÖRDÜN MÜ?

Resimdeki iki kişinin yüzlerini yakından gözlemlemenize de yardımcı olabilecek bir ipucu. Çözmesi oldukça zor bir illüzyon ve birçoğu yüz bulmakta zorlanıyor. Gelelim bu sorunun çözümüne. Doktorun saçına yakından bakarsanız, saçın bir yüze benzeyecek şekilde toplanmış olduğunu görebilirsiniz.

Bir sonraki yüz, resmin sağ tarafında duran kişidir. Saç bukleleri ve yüzdeki kırışıklıklar erkek yüzünü gösterecek şekilde yerleştirilmiştir. Üçüncüsü, yatağın üzerinde çadırın sol tarafında. Resmi döndürürseniz, yatakta gözleri kapalı bir insan yüzüne benzeyen kırışıkları gösteren iki çizgi görebilirsiniz.
2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN