Bu suya giren yeniden doğmuş gibi çıkıyor! Romatizma ve kireçlenmeye birebir: Yurt dışından duyup gelenler bile var

Bu suya giren yeniden doğmuş gibi çıkıyor! Romatizma ve kireçlenmeye birebir: Yurt dışından duyup gelenler bile var

Şifa arayan oraya koşuyor! Bu suya giren yeniden doğmuş gibi çıkıyor! Romatizma, kireçlenme ve deri hastalıklarına birebir! Şifa isteyenler için adeta bir cennet! Yurt dışından duyup gelenler bile var...

Balıkesir, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin gözde illerinden biri olarak öne çıkıyor. Ancak, bu güzel ilin sadece turistik gezilecek yerlerle sınırlı kalmadığını bilmek gerekir. Özellikle romatizma, kireçlenme ve deri hastalıkları gibi sağlık sorunlarına şifa bulmak isteyenler için adeta bir cennet olan Balıkesir, şifa dolu kaplıcalarıyla da dikkat çekiyor.

SUYU 61,5 DERECEYE KADAR ISINIYOR

606ed05cba3d42ba36c50dc4.webp

Bu doğal şifa kaynağından biri olan Balya Kaplıcası, Balıkesir'in Balya ilçesinde yer alıyor. Ilıca mahallesinde bulunan bu kaplıca, sıcak suyunun 61,5 dereceye kadar çıkmasıyla biliniyor. Suyunda sodyum, kalsiyum, klor ve sülfat gibi mineraller bulunan kaplıca, birçok sağlık problemine doğal bir çözüm sunuyor.

ŞİFA KAYNAĞI

606ed05fba3d42ba36c50dc8.webp​​​​​​​

Balya Kaplıcası, romatizma, deri hastalıkları ve kireçlenme gibi rahatsızlıklara iyi geldiği bilinen kum banyolarıyla ünlüdür. Kaplıca bölgesinde yer alan hamamlar, termal havuzlar ve özel banyo alanları, ziyaretçilere hem sağlık hem de rahatlama imkanı sunuyor.

Balıkesir'in doğal güzellikleriyle birleşen şifa dolu atmosferi, her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği bir destinasyon haline gelmiştir. Özellikle romatizma ve deri hastalıklarıyla mücadele edenler için doğal bir çare olan Balya Kaplıcası, Balıkesir'in sağlık turizmindeki önemli merkezlerinden biri olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN