Bulaşık deterjanının içerisine biraz tuz ekleyin çok şaşıracaksınız! Bunu sadece tecrübeli ev hanımları biliyor

Bulaşık deterjanının içerisine biraz tuz ekleyin çok şaşıracaksınız! Bunu sadece tecrübeli ev hanımları biliyor

Deterjan fiyatlarından yakınanlara harika çözüm! Bulaşık deterjanının içerisine biraz tuz ekleyin çok şaşıracaksınız! Ortaya çıkan karışımla her şeyi çözebileceksiniz! Bunu sadece tecrübeli ev hanımları biliyor...

Bilinenin aksine, pahalı temizlik ürünlerine gerek kalmadan, evde bulunan malzemelerle harika bir temizlik sağlamanın yolu bulundu. Mutfak dolaplarından banyoya, tencerelerden tavaya kadar her yerde kullanabileceğiniz mucizevi temizlik karışımını keşfedince bir daha diğerlerini kullanmak istemeyeceksiniz.

Evdeki basit malzemelerle hazırlanan bu özel karışım, çok iyi leke çıkarıyor. Hem çevre dostu hem de cebinizi düşünen bu formül, kimyasal içermiyor

MUCİZEVİ KARIŞIM

dogal-temizleyici-nasil-yapilir-1.webp

Bir kaba 1 fincan bulaşık deterjanı ekleyin.

Üzerine 1 fincan su ilave edin.

Karışıma 2 yemek kaşığı sofra tuzu ekleyin.

1 yemek kaşığı karbonatı ekleyip karışımı güzelce çırpın.

Elde ettiğiniz bu etkili temizlik karışımını tencere, tava, mutfak dolapları, banyo ve hatta tuvalet gibi her alanda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Doğal içeriği sayesinde yüzeyleri çizmez ve çevreye zarar vermez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN