Bülent Ersoy: Barbie akımını ben başlattım

Bülent Ersoy: Barbie akımını ben başlattım

Greta Gerwig imzalı 'Barbie' filmi sinema dünyasının gündeminde. Filmin rengi olan pembeyi seçerek akıma uyan sanatçılara Bülent Ersoy da eşlik etti. Ersoy, geçtiğimiz günlerde Barbie akımını kendisinin başlattığını söyleyerek "Her zamanki gibi modanın önünde ve modanın öncüsüyüm. 2021 ve 'Barbie' akımını ilk uygulayan bendenizim" demişti.

Sanatçı Bülent Ersoy, pembe peruğu ve pembe tonlarındaki makyajı ile birlikte sahnede boy gösterdi.

"Barbie" filmi 21 Temmuz'da vizyona girdiği andan itibaren dünyada fenomen oldu. Barbie gibi giyinip sinemaya gidenler veya sosyal medyada "Hi Barbie!" akımına ayak uyduranlar giderek arttı.

yeni-proje-4.jpg

Ayrıca, 2021 yılındaki bir fotoğrafını Instagram hikayesinde paylaşan Bülent Ersoy, “Siz yokken ben vardım” iması yaptı ve Barbie akımını başlatanın kendisi olduğunu savundu. Ersoy, paylaşımına “Her zamanki gibi modanın önünde ve modanın öncüsüyüm. 2021 ve Barbie akımını ilk uygulayan bendenizim” notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN