Bunu kimse beklemiyordu! Hadise'nin yeni hedefi belli oldu! Büyük sürpriz! İmzalar atıldı! Dizi-Film kadrolarında yer açın

Bunu kimse beklemiyordu! Hadise'nin yeni hedefi belli oldu! Büyük sürpriz! İmzalar atıldı! Dizi-Film kadrolarında yer açın

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Mehmet Dinçerleri hedef alarak dikkatleri üzerine çeken Hadise, büyük bir sürprize imza attı. Ünlü şarkıcının yeni hedefi herkesi şaşırttı.

30 Nisan 2022'de iş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda dünyaevine giren, ancak 30 Eylül 2022 günü Beykoz Adliyesi'nde tek celselik duruşma ile Dinçerler'den boşanan ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde sahnede eski eşini hedef alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şarkıcı bu kez büyük bir sürprize imza atarak adından söz ettirdi.

Dinçerler ile yalnızca beş ay evli kalan ünlü şarkıcı, 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'ndeki tek celselik duruşma ile Dinçerler'den boşanmış ve böylece 5 aylık son bulmuştu.

Son dönemde adından sıklıkla söz ettiren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde 'Mehmet Dinçerler ile barıştı' iddialarına yanıt vererek "Bazıları eskileri takıldığımızı düşünüyorlar bizde bir kitap tekrar okunmaz." şeklinde konuşarak dikkatleri üzerine çekmişti. Hadise bu kez büyük bir sürprize imza atarak magazin gündemine bomba gibi düştü.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı, oyunculuğa soyundu. Hadise'nin bir yapım firması ile el sıkıştığı ve hem müzikal tiyatro hem de film anlaşması imzaladığı ileri sürüldü.

Özcan, ünlü şarkıcı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da en çok konser veren isimlerin başında gelen Hadise, 2024 yılına da büyük bir başarıya imza atacakmış. Şimdi ismini yazmadan belirtmek isterim. Bir yapım firması ile anlaşma imzalayan Hadise'nin hem müzikal tiyatro hem de film anlaşması imzaladığını duydum."

Hadise hakkında ortaya atılan bu iddia kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olurken ünlü şarkıcının hayranlarını da heyecanlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN