Burçlara göre en sinsi kadınlar! Neler yapabileceklerini öğrenin!

Burçlara göre en sinsi kadınlar! Neler yapabileceklerini öğrenin!

Tabii ki, kadınların her birinin kendilerine göre "sinsi" yanı vardır ve bu fırsatını bulunca açığa çıkar. Astrologlar, bir kadının sinsiliğinin burcundan etkilendiğini söylüyor. Peki, kendinizle ilgili tüm gerçeği duymaya hazır mısınız? Senin sinsiliğin ne kadar?

BALIK BURCU

Zodyakın en sinsi burcu balıktır. Kötülük konusundaki dehaları karşısında şeytan kendisini kenara çeker. Çünkü Balık hanımı, içtenlikle sevdiği kişilere ve haince ihanet etmeyi planladığı kişilere karşı eşit derecede naziktir. Dahası, kara aldatmacasından şüphelenmek için asla bir sebep vermeyecektir.

BOĞA BURCU

Genç Boğa kadınları, oldukça sinsidir. Boğalar iyi kadınlar olmak için ellerinden geleni yaparlar ve bunda başarılı olurlar. Boğalar akıllı ve güçlüdürler. Bu nedenle, kızdıklarını oldukça sakin bir şekilde güçlü boyunlarına takarlar ve yerden yere savururlar.

Ve Boğa kadınları onları sürükler. Sessizce. Ve sonunda bir gün yeteri kadar ders verdiklerine karar verirler, ellerini ayaklarını düşmanının üzerinden çekerler.
Boğa kadınlarının hışmına uğramış olanlar hala ağlıyorlar. Boğaların ayaklarının altında ezilenler 'Nasıl diyorlar, Her şey yolundaydı ama...' demeye devam ediyor.

AKREP BURCU

Akrep burcu sinsilikte boğaların eline su dökemez. Boş dedikoduların aksine, Akrepler ikinci sırada yer alıyor. Akrepler kurnazlıklarında dürüsttür. "Sana geliyorum" - her zaman dürüstçe niyetleri konusunda uyarırlar.
Sinsilik bir Akrep genç kadınının yaşam tarzıdır . Kurnaz manipülasyonlar, düşünceli planlar, zarif hareketler - bu akrepler için aldatma değil, sadece rahatlamanın bir yoludur. Akrep'in kancasına düşen, günlerin sonuna kadar ona asılır. Akrepten asla merhamet bekleme.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler manipülatif yetenekleriyle ünlüdür. Genellikle Yengeç kadınları aldatıldığından nadiren şüphelenilir, çünkü sevdiklerini özverili bir şekilde severler, ancak yakın olmayanları umursamıyor, neden onlara karşı kötülük planlasın?

Sevdiklerine her şeyin daha iyi verirler. Bu nedenle Yengeç kaderini size bağlamışsa ondan hiçbir yere kaçamayacaksınız, o sizin için ikinci bir anne olacak. Bu kutsal kadını nasıl gücendirebilirsin? Senin için çok şey yaptı. Genel olarak, hayatınızın sonuna kadar onun melodisiyle dans edeceksiniz.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN