Her ne pahasına olursa olsun uzak durmanız gereken burçlar...

Her ne pahasına olursa olsun uzak durmanız gereken burçlar...

Astrolojinin artık bir bilim olduğu dikkate alınmalı ve onun önerilerini göz önünde bulundurmalısınız. Kendi başlarına bir sorun yaşamayan burçlar bir araya gelince bazen yanlış anlamalar, kavgalar, tartışmalar ve kızgınlıklar ortaya çıkabilir. Ve bunların nedeni bir araya gelen insanların burcuna göre tamamen uyumsuz olmalarıdır.

İşte kaçınmanız gereken burçlar:

KOÇ- BALIK

Balık, Koç için her zaman kötü bir işarettir. Bu iki işaret arasında asla bir uzlaşma yoktur. Bir ilişkide, hassas ve etkilenebilir olan Balık, Koç'tan çok talepkar olacak ve aradıklarını bulamayacak.

BOĞA - İKİZLER

Boğalar pratik ve ihtiyatlısın, istikrara, düzene ve kesinliğe ihtiyacın var. İkizler çok spontane ve tahmin edilemez. Kararsızlıkları ile sizi kızdıracaklar. Sinirlerinizi önemsiyorsanız, İkizler ile uğraşmayın.

İKİZLER BAŞAK

Tıpkı Boğa gibi, Başak da her zaman düzen ve netlik için çabalar. Ancak Boğa burcunun aksine Başak sizden aynısını talep edecektir. Başak ile bir ilişkiye girerseniz liberalizminize ve özgürlüğünüze veda etmelisiniz.

YENGEÇ - OĞLAK

Yengeçlerin çok sempatik ve duygusal bir insan olduğunuzu herkes biliyor bu yüzden duygularını belli etmeye alışık olmayan Oğlaklarla ortak bir dil bulmanız çok zor olacaktır. Dahası, herhangi bir bağlılığı kınarlar ve birine duygusal olarak bağımlı olan insanları hor görürler.

ASLAN - TERAZİ

Tahmin edilemez, gürültülü ve dışa dönük olmaya alışkınsınız. Bu senin doğan ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. Hayattan ne istediğini biliyorsun ve onu nasıl elde edeceğini biliyorsun. Terazi, insanlarda en çok incelik, kısıtlama ve görgü kurallarına değer verir. Eylemlerinizi yargılayacaklar, bu nedenle eleştiri ve tartışmalar yaşanacaktır.

BAŞAK - YAY

Sen çok evcil bir insansın. Ayaklarınızın altında sağlam bir zemin hissetmeniz ve bir sonraki güne güvenle bakmanız önemlidir. Kurallara, ritüellerinize ve mantığınıza uyuyorsunuz. Bu nedenle Yay, tam düşmanınızdır. Bu maceracı, yerleşik kurallarınızı yıkabilir ve ölçülü yaşamınıza kaos getirebilir.

TERAZİ - YENGEÇ

Yengeçler kenarda yürümeyi severler: güçlü duygular yaşamayı severler, bu yüzden genellikle onları kendileri yaratırlar. Önceliğiniz barış ve uyum. Sınırlı risk ve tehlikeyi seviyorsunuz, daha fazlasını değil. Yengeçler sizi kışkırtacak ve rahatsızlığa neden olacak, kırılgan iç dengenizi bozacaktır.

AKREP - ASLAN

Aslanlarla ilk bakışta göründüğünden daha fazla ortak noktanız var. Ancak, bu çatışmalara yol açan şeydir. Hiçbiriniz uzlaşmaya, diğerine teslim olmaya hazır değilsiniz. Aranızdaki kavgalar kaçınılmazdır, bu yüzden gerçekten gerekli durumlar dışında Aslanlarla karşılaşmamaya çalışın.

YAY - BOĞA

Seyahat etmeyi, aktif bir yaşam tarzını ve anlık kararları seviyorsunuz. Ev sahibi ve düzenli Boğa burcu bu durumu kabullenmekte zorlanır. İkiniz de birbirinizin yaşam tarzını değiştirmeye çalışacaksınız. Elbette bundan iyi bir şey çıkamaz.

OĞLAK - KOÇ

Taviz vermemeniz ve teslim olma isteksizliğiniz konusunda çok benzersiniz. Siz hala aranması gereken inatçı kişilersiniz. Oğlaklar biraz ketumdurlar, kişisel alanlarını korurlar ve kimsenin kalbine girmesine izin vermezler. Açık sözlü Koç, Oğlakların garip bulurlar. Genel olarak, diyalogda ve hatta karşılıklı anlayışta başarılı olamayacaksınız.

KOVA - AKREP

Bir duygu anında, farkında olmadan birini gücendirebilirsiniz. Elbette, bilerek yapmadığınız şeyler için bile af dilemeye hazırsınız. Ancak Akrepler asla affetmezler. Onları incitirsen, sonsuza kadar kin beslerler. Uzun süre sıcak bir ilişki sürdürebilmeniz pek olası değildir.

BALIK - KOVA

Benzersiniz: her ikisi de duygusal, sempatik ve başkalarına yardım etmeye hazır. Ancak yalnızca ilişkiniz söz konusu olduğunda, aşırı duyguların onlara bir faydası olmayacaktır. Hem Balık hem de Kova, duygularını dengeleyebilen, ilişkiye istikrar ve huzur getirebilen bir ortağa ihtiyaç duyar. Siz birbirinize ortak olamazsınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN