Busenaz Sürmeneli, Kerem Bürsin'e sitem etmişti! Ünlü oyuncu o tweeti sildi

Busenaz Sürmeneli, Kerem Bürsin'e sitem etmişti! Ünlü oyuncu o tweeti sildi

Busenaz Sürmeneli, ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in olimpiyat şampiyonu olduktan sonra attığı tweete sitem etmişti. Bürsin, Sürmeneli'nin altın madalyasını antrenörü Cahit Süme'nin takması ile ilgili attığı tweeti sildi.

Busenaz Sürmeneli’nin altın madalyayı kazandıktan sonrasında antrenörü Cahit Süme ile beraber verdiği röportaj medyada tartışmalara yol açtı. Röportaj esnasında altın madalyayı kendi boynuna takan alıştırmacı Cahit Süme’ye gelen eleştirilere tepki gösteren milli boksör Busenaz Sürmeneli, “Burada yazılanları şaşkınlıkla okudum nitekim lütfen sakin olun, oldukca yakışıksız sözler var maalesef… Hocamın madalyayı elimden zorla alıp boynuna taktığını mı düşünüyorsunuz? Yapmayın hakikaten. 13 yılda beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük deneyime birazcık saygı" paylaşımını yaptı.

kerem-bursin.jpg

KEREM BÜRSİN TWEET’İNİ SİLDİ

Kerem Bürsin’e de cevap veren Busenaz Sürmeneli, “Kerem abi merhabalar, madalya benim boynumdaydı esasen merasimden sonrasında bana yıllarını vermiş beni buralara getirmiş hocamın boynuna taktım, sevincimi paylaştım yazgı arkadaşımla. Burada ne demek istediğinizi anlamadım pek? Hocamın madalyamı elimden zorla mı aldığını düşündünüz?” dedi.

busenaz-surmeneli.jpg


Bürsin ise şampiyon sporcuya "Öncelikle bize yaşattığın mutluluk ve gurur için çok teşekkür ederim. Hocana asla saygısızlık etme gibi bir niyetim yoktu, hocaların önemini gayet iyi bilirim. Yorumum bir yoruma karşıklıktı ama eğer ki seni rahatsız ettiyse memnuniyetle silerim. Sevgiler" yanıtı verdi.

Sürmeneli ise "Abi güzel sözlerin için teşekkür ederim öncelikle. 13 yıldır gecesini gündüzüne katıp beni yetiştiren, sadece benim değil kız çocuklarının geleceği için yüreğini ortaya koyan bir adam Cahit Hocam. Şu birkaç saniyelik videoya çok yanlış yorumlar vardı maalesef üzüldük. Sevgiler" ifadesini kullandı.

Bu paylaşımdan sonra oyuncu Kerem Bursin de Busenaz ve hocası için yapmış olduğu paylaşımı sildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN