Çağatay Ulusoy ekranlara geri dönüyor! İşte yeni adresi...

Çağatay Ulusoy ekranlara geri dönüyor! İşte yeni adresi...

Son yıllarda televizyon ekranlarından uzak kalarak dijital platformlara yönelen Çağatay Ulusoy, iddialı bir dizi ile televizyon ekranlarına geri dönüyor.

Duygu Sarışın ile mutlu bir birlikteliği olan Çağatay Ulusoy, son olarak “Menajerimi Ara” dizisine konuk olmuş ve sonrasında dijital platformlara yönelik işlerde yer almıştı. Televizyon ekranlarında özlenen oyuncu yeniden dönme kararı aldı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ulusoy, Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun ortak olduğu OGM Pictures ile el sıkıştı. OGM Pictures'in diziyi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 için hazırlayacağı öğrenildi.

Öte yandan dizinin hikayesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken Çağatay Ulusoy'a partner olarak, Neslihan Atagül ve Özge Gürel gibi isimlerin düşünüldüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN