Defne Samyeli- Çağrı Telkıvıran aşkı belgelendi

Defne Samyeli- Çağrı Telkıvıran aşkı belgelendi

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Üç ay önce "Aşk yok, iş var" diyerek, iddiaları yalanlayan Samyeli ve Telkıvıran, gittikleri konserde aşkları belgelendi.

Defne Samyeli'nin müzisyen Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşadığına yönelik iddiaların ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. İkili aşk dedikodularını reddetmişti ancak geçtiğimiz günlerde Samyeli ve Telkıvıran'ın gittikleri konserde birlikte görüntülendi.

3598076-60a11e581f12158bd52bb85b62b18040-1366x1366.jpg

"ARKADAŞIZ" DEMİŞTİ

Çağrı Telkıvıran ile arkadaş olduklarını ifade eden Defne Samyeli, mart ayında "Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz" diyerek iddiaları yanıtlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN