Demet Akalın, müzik yasağına tepki gösterdi: Vay be, ne günah işledik

Demet Akalın, müzik yasağına tepki gösterdi: Vay be, ne günah işledik

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek "Bir bayram müjdesi yakışırdı müzik yasağına" ifadelerini kullandı. Akalın, ertesi gün bir başka paylaşımında ise müzik yasağının hala uygulanmasına sitem ederek "Vay be ne günah işledik" dedi.

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar yemeğine katıldı. Erdoğan ile bir araya gelen Akalın, müzik yasağının kaldırılmasını talep etmesinin ardından Ramazan Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak bu isteğini bir kez daha yineledi.

Demet Akalın Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek Ramazan Bayramı’nda ‘müjde’ istedi. Akalın müzik yasağının kalkması için “Bir bayram müjdesi yakışırdı @RTErdogan müzik yasağına” diye yazdı.

Akalın müzik yasağı ile ilgili yaptığı peş peşe taleplerin ardından sonuç alamayınca sitemde bulundu:

Akalın'ın paylaşımı şu şekilde:

“Acun bile yokluk adasını kaldırdı bizim müzik yasağı kalkmadı!!! Vay be, ne günah işledik.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN