Demet Akalın'dan iktidara tepki: Artık yazmaktan yoruldum

Demet Akalın'dan iktidara tepki: Artık yazmaktan yoruldum

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından koronavirüs salgını nedeniyle getirilen müzik yasağının kalkmamasına tepki gösterdi. Akalın, "Tam olarak ne ile mücadele ediliyor?" diye sordu.

Koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlanan maske yasağı kaldırdı. Gece 12'den sonra müzik yasağı ise devam ediyor. Şarkıcı Demet Akalın, müzik yasağının kaldırılmaması üzerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Akalın, "Artık yoruldum yazmaktan. Maske, mesafe, HES kodu, sokağa çıkma yasağı kalktı da müzik yasağı neden halen devam ediyor. Tam olarak ne ile mücadele ediliyor?" diye sordu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN